Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Beauty Line Cosmetics lip pencils

Γεια σας!!!!
     Κορίτσια μου,σήμερα θα σας μιλήσω για τα μολύβια της Beauty Line Cosmetics, lip pencils, μολύβια χειλιών,που βλέπετε παρακάτω. Εγώ τα παρήγγειλα online από το DUST & CREAM με αντικαταβολή. Η ιστοσελίδα τους που μπορείτε να ρίξετε μια ματιά είναι: http://www.dustandcream.gr/


      Τα έχω φορέσει αρκετά, με κραγιόν και χωρίς. Κόστιζαν το καθένα 1,99€ και πιστεύω ότι είναι πολύ καλά για την τιμή τους. Είναι πολύ μαλακά και πολύ σταθερά. Δεν φεύγουν ούτε με νερό ούτε με φαγητό,μόνο εάν σκουπίσετε πολύ καλά τα χείλη σας θα φύγουν.

      Προσωπικά ευχαριστήθηκα το ροζ (002), το καφέ (007) και το δαμασκηνί (006). Τα φοράω χωρίς κραγιόν,χωρίς lipgloss, κρατάνε αρκετά και γράφουν υπέροχα. Το ροδακινί (004) και το ροδακινί-κόκκινο (008) είναι πολύ ανοιχτά, ειδικά το ροδακινί είναι κοντά στο χρώμα το χειλιών μου οπότε δίνω λίγο περισσότερο χρώμα με κραγιόν. Είναι οικονομικά και καλά, τα συστήνω ανεπιφύλακτα.

     Βλέπετε στην πρώτη σειρά το 008 και μετά το 004, στη μέση είναι το 002 και στην επόμενη σειρά το πρώτο είναι το 007 και μετά το 006. Έβγαλα φωτογραφία τα χείλη μου με το κάθε μολύβι ξεχωριστά και προσπάθησα να είναι ευδιάκριτα τα χρώματα. Συγχωρήστε με που δεν έχουν καλό φωτισμό και έντονα χρώματα.


    Ελπίζω να αρέσουν και σε εσάς ταμολύβια όσο και σε εμένα. Σας εύχομαι καλή συνέχεια και πολλά χαμόγελα!!!              Φιλιά πολλά
                                        Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers