Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

make up & review palette Avon "hollywood"

     Γεια σας!!!! Χρόνια πολλά!! Χριστός Ανέστη!! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα, εγώ δεν πέρασα και τόσο καλά, έχω περάσει και καλύτερα.... Ελπίζω εσείς να είχατε καλύτερες στιγμές!
     Σήμερα θα σας μιλήσω για την παλέτα "hollywood" από τη σειρά little red dress της Avon. Έχει 4 χρώματα, αποχρώσεις του καφέ και ένα λευκό/χρυσό. Η τιμή της είναι γύρω στα 18€. Βλέπετε την παλέτα παρακάτω και πως γράφουν τα χρώματα στο χέρι μου.

   
      Το πάνω δεξιά χρώμα είναι καφέ με πράσινα νερά, όταν πέφτει το φως γίνεται πράσινο σκούρο, υπέροχο χρώμα, θα το δείτε στα μάτια μου πόσο ωραία γράφει. Παρακάτω βλέπετε πως φαίνεται στο φως όταν πέφτει πάνω στα μάτια και πως όταν δεν πέφτει.



     Όπως καταλάβατε, έβαλα την πάνω δεξιά σκιά της παλέτας στο μισό κινητό βλέφαρο, την κάτω αριστερή την έβαλα στην κόγχη του ματιού μέχρι το κόκαλο του φρυδιού. Για την εσωτερική γωνία χρησιμοποίησα την λευκή-χρυσή και για την εξωτερική γωνία χρησιμοποίησα την κάτω δεξιά σκιά.

     Η γνώμη μου γι' αυτήν;;;

    Έχω λατρέψει τα 2 χρώματα από αυτήν την παλέτα, φαίνονται άλλωστε ποια έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο. Όλα έχουν πολύ καλή διάρκεια χωρίς βάση σκιάς, μένουν πολλές ώρες, και τα χρώματα βγαίνουν κατευθείαν επάνω στο μάτι με ένα πέρασμα του πινέλου. Έχουν ένταση και παρόλο που η καφέ με τα πράσινα νερά είναι "σκληρή" σκιά, δεν είναι πουδρένια, δεν αφήνει κομματάκια ή θρύμματα στα μάγουλα, ούτε στην παλέτα. Το μόνο χρώμα που δεν γράφει, για εμένα καλά, είναι το κάτω δεξιά, το πιο σκούρο καφέ. Η υφή του ενώ είναι πολύ απαλή σκόνη, γράφει αλλά είναι σαν στεγνή σκιά και σχεδόν αμέσως μαζεύει στις γραμμές του ματιού.Την χρησιμοποίησα ελάχιστα, μόνο στην εξωτερική γωνία που απλά δίνει ένταση. Εάν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε για μεγαλύτερη επιφάνεια δεν νομίζω να κάνετε δουλειά.
      Εάν διόρθωναν την ποιότητα της σκούρας σκιάς, εννοείται ότι θα σας την πρότεινα με χίλια. Αλλά όπως είναι τώρα δεν αξίζει να δώσετε τόσα χρήματα για 4 σκιές εκ των οποίων η μία δεν γράφει. Εάν τη βρείτε σε προσφορά γύρω στα 7€ και δεν έχετε παρόμοια χρώματα, να την πάρετε, θα την ευχαριστηθείτε. Νομίζω ότι σπάνια βρίσκετε τόσο καλά χρώματα, και δεν τα βγάζουν, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει σε κάποια εταιρία παρόμοια χρώματα, ειδικά για το καφέ με τα πράσινα νερά.
      Εσείς την έχετε στη συλλογή σας;; Την έχετε δοκιμάσει από κάποια φίλη σας;;; Πείτε μου την άποψη σας..
     Σας ευχαριστώ πολύ που με παρακολουθείτε και γίνεστε μέλη στις σελίδες μου. Καλά να περνάτε!!! Φιλιά πολλά!!!
                                                    Κωνσταντίνα Ν.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers