Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Αγορές Dome.gr & "Giveaway" (Closed)


     Όπως καταλάβατε, σήμερα παρέλαβα το δεματάκι με την παραγγελία μου από το dome.gr. Για όσες δεν ξέρετε έχει προϊόντα beauty uk που υπάρχουν μόνο στο εξωτερικό και με αυτό το κατάστημα μπορούμε όλες να παραγγείλουμε ότι θέλουμε και να πληρώσουμε με αντικαταβολή. Ήρθε με γενική ταχυδρομική σε 3 ημέρες. Βασικά σε 2 αλλά η στην courier εδώ, μας παίρνουν τηλέφωνο την επομένη από την παραλαβή.Τελοσπάντων. Θέλετε να δείτε τι πήρα;;;;
    Να σας πω ότι όλα ήρθαν στα περιβόητα πουγκάκια, πολύ καλά συσκευασμένα με τις φούσκες το κάθε προϊόν ξεχωριστά. Και τα αυτοκόλλητα για τα νύχια μου τα έστειλαν δώρο.


    Καταρχήν πήρα μία παλέτα με μπλε-μοβ-πράσινες αποχρώσεις και είναι η Νο 5 "twilight". Κοστίζει 4,99€. Σαν πρώτη εντύπωση, μου φάνηκαν πολύ πουδρένιες οι σκιές και έντονες. Θα δω βέβαια στην πορεία πως γράφουν. Έκανα δειγματάκια στο χέρι μου σε 6 χρώματα.  Τα 2 πρώτα αριστερά από την πρώτη σειρά ,τα 3 πρώτα από αριστερά και το τελευταίο στην δεύτερη σειρά.  Είναι με ένα πέρασμα και έχουν αρκετά καλή απόδοση!


     Στη συνέχεια πήρα 1 μάσκαρα. Κόστιζε 3,99€. Είναι διάφανη και την πήρα για να την χρησιμοποιώ στα φρύδια μου, επειδή εγώ δεν τα βάφω, θέλω να χρησιμοποιήσω τη μάσκαρα ώστε να τα κοκαλώνει. Δεν ξέρω εάν σαν ιδέα είναι καλή, αλλά θα τη δοκιμάσω και θα σας πω. Ονομάζεται λοιπόν "crystal curl conditioning mascara". Δεν την άνοιξα ακόμη. Το βουρτσάκι της άλλωστε φαίνεται από το μπουκαλάκι.
   Επίσης πήρα και μία βάση σκιάς "eye prime fx, eye shadow primer". Κόστιζε 4,99€. Τη θεωρώ ακριβή, αλλά ελπίζω να κάνει πολύ καλή δουλειά. Ούτε αυτό το άνοιξα ακόμη. Έχω 3 βάσεις ανοιχτές και δεν θέλω να ξεραθούν.


    Εννοείται ότι δεν θα μπορούσα να μην πάρω ένα ρουζ από τη σειρά baked blusher το No1 "popsicle  pink". Είναι έντονο ροζ, στα μάγουλα δεν ξέρω πόση ποσότητα θα θέλει για να βάψει, αλλά στο χέρι μου το πέρασα 3 φορές. Και σαν λάμψεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ελαφρύ πέρασμα. Κοστίζει 5,49€. Πολύ καλή τιμή,ειδικά για τη συσκευασία.  Το δείγματάκι είναι το πάνω που αχνοφαίνεται. Το κάτω είναι από κραγιόν που δεν έφευγε από το χέρι μου.


   Τέλος λοιπόν πήρα  και 3 κραγιόν. 2 από την γυαλιστερή σειρά κι ένα ματ. Πρώτα πήρα το Νο 16 'pink my ride", έντονο ροζ χρώμα από την γυαλιστερή σειρά. Έπειτα πήρα το Νο 5 "sunset", ένα πορτοκαλί χρώμα από τη ματ σειρά. Και τέλος πήρα το 8 "naughty",ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν από την γυαλιστερή σειρά. Σαν πρώτη εντύπωση ενθουσιάστηκα. Πρώτον γιατί η υφή τους ήταν βουτυρένια και δεύτερον, γιατί δεν έφευγαν από το χέρι μου. Το καθένα κοστίζει 4,99€.


 
    Πιστεύετε ότι σας ξέχασα;;;; ΠΟΤΕ!!! Άλλωστε θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και υποστήριξη σας και που σε τόσο μικρό διάστημα έχω αρκετές εγγραφές στο blog μου και στο facebook. Τι πήρα για εσάς;;; Μία παλέτα Νο3 "glitz" με διάφορα χρώματα, που θα φορεθούν όλο το χρόνο. Ένα κραγιόν από την γυαλιστερή σειρά, το Νο 16 όπως το δικό μου. Και τέλος ένα ρουζ/bronzer ή σκιές Νο 3 "pink". Όπως θέλετε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε!!! Επίσης θα είναι μέσα και τα αυτοκόλλητα νυχιών που μου έκαναν δώρο γιατί εγώ δεν τα φοράω και εσείς μπορεί να τα χαρείτε.


   Σας αρέσουν;;;; Ελπίζω πως ναι! Τι θέλω από εσάς για να κερδίσετε αυτά τα δωράκια;;;
1. Να κάνετε εγγραφή στο blog μου, όχι απλά να με ακολουθείτε στο google+.
2. Nα κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook. (πατήστε επάνω στο facebook και θα σας
    μεταφέρει στη σελίδα μου)
3. Να κάνετε share ώστε να δουν το διαγωνισμό και οι φίλες σας. (είτε στο google+ είτε στο facebook,
    είτε και στα δύο)
4. Να γράψετε ένα σχόλιο ώστε να ξέρω ότι συμμετέχετε.

   Ο διαγωνισμός θα λήξει 30/06. Με τον νέο μήνα θα ανακοινωθεί η νικήτρια!! Θέλω να μου πείτε εάν σας αρέσουν τα δώρα που επέλεξα για εσάς. Να διευκρινίσω επίσης ότι είναι με δικά μου χρήματα αγορασμένα! Σας εύχομαι καλή επιτυχία!!! Φιλιά πολλάααα!!!
                                                Κωνσταντίνα Ν.


    Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η "Dina Sofia"!! Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! Περιμένω να μου στείλεις με e-mail τα στοιχεία σου για να σου στείλω τα δώρα σου!!! Υπενθυμίζω ότι κάποιες κοπέλες δεν έκαναν κάποια από τα βήματα που είχα θέσει ως όρους και δεν έλαβαν μέρος. Στις υπόλοιπες κοπέλες δίνω πολλά ευχαριστώ για τη συμμετοχή τους και δεν θέλω να απογοητεύονται, θα υπάρξουν και άλλοι διαγωνισμοί και ίσως σε εκείνους είναι πιο τυχερές. Προς το παρόν τρέχει ένα "παιχνίδι" που όσες απαντήσουν σωστά θα λάβουν μέρος για να κερδίσουν ένα ρουζ από την sleek. Εάν δεν έχετε δώσει τη δική σας απάντηση, πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος.
    Σας εύχομαι να έχετε μία όμορφη μέρα και να περνάτε υπέροχα!!! Φιλιά πολλά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers