Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Daily Sunscreen Gel Cream - Youth Lab

      Πριν από λίγους μήνες, πήρα το πρώτο μου Glowbox κουτάκι. Το περιεχόμενο του μπορείτε να το δείτε εδώ. Ένα από τα προϊόντα που είχε μέσα ήταν το αντηλιακό από Youth Lab - Daily Sunscreen Gel cream, για το οποίο θα σας μιλήσω σήμερα. Είναι αντηλιακό με χρώμα και είναι η πορτοκαλί συσκευασία που είναι για λιπαρές επιδερμίδες. Η ποσότητα του είναι 50ml και η τιμή του είναι17€. Η Youth Lab είναι ελληνική εταιρία και τα προϊόντα που δημιουργεί είναι χωρίς parabens . Μπορείτε να κάνετε αγορές και online. Πάμε όμως να σας πω τη γνώμη μου!


     Όπως είπα και νωρίτερα, είναι αντηλιακό με χρώμα. Μη φανταστείτε ότι καλύπτει τίποτα. Ας πούμε, ότι δίνει ομοιομορφία στο δέρμα, που και γι αυτό είμαι αρκετά δύσπιστη. Εγώ λοιπόν το χρησιμοποιούσα το πρωί αντί να βάλω BB cream. Όταν πρωτοέβαλα το προϊόν στο πρόσωπο μου, το ένιωσα αρκετά λιπαρό. Σιγά σιγά απορροφήθηκε, αλλά όχι τελείως. Δεν παραξενεύτηκα να σας πω την αλήθεια, γιατί όπως ξέρετε ιδρώνω αρκετά και μου έχει τύχει με άλλα αντηλιακά να νιώθω λιπαρότητα, αλλά τελικά να στέκονται πολύ καλά στο δέρμα μου. Έτσι λοιπόν, βγήκα να κάνω τις δουλειές μου. Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου, είδα ότι όπου ακουμπούσαν τα γυαλιά μου, στα ζυγωματικά βασικά, είχε μαζευτεί το προϊόν στο σημείο γύρω από τα γυαλιά. Εντάξει, απογοητεύτηκα!! Εσείς όχι;;; Παρόλ' αυτά δεν θα του δίνατε μια δεύτερη ευκαιρία;;;

      Εννοείται ότι το ξαναχρησιμοποίησα, πάλι πρωί, όταν πήγα βόλτα το σκύλο μου. Συνέβει ακριβώς το ίδιο όμως. Παρεμπιπτόντως, φορούσα άλλα γυαλιά, αλλά και πάλι ...., ως συνήθως τα γυαλιά στηρίζονται στο κόκκαλο της μύτης. Ακριβώς εκεί όπου στηριζόντουσαν τα γυαλιά, ήταν σαν να έσπρωξαν το αντηλιακό προς τα κάτω και στο σημείο που ακουμπούσαν τα γυαλιά φαινόταν το δέρμα μου. Δεν ξέρω εάν το καταλάβατε όπως το είπα. Αλλά πραγματικά, απογοητεύτηκα πλήρως.

     Πρώτον, για εμένα το χρώμα που έχει, δεν κάνει τίποτα. Δεύτερον, δεν μένει σταθερό το προϊόν στο δέρμα. Και τρίτον, είναι πανάκριβο αντηλιακό. Ειλικρινά δεν έχω βρει κάτι θετικό και στεναχωρήθηκα ακριβώς επειδή είναι ελληνικό προϊόν και είναι κρίμα να μην στηρίζουμε εταιρίες του τόπου μας.

     Έχω δει διάφορα βίντεο που κάποιες κοπέλες που το δοκίμασαν, κατάταξαν το συγκεκριμένο αντηλιακό στα top. Αν όχι στα top στα καλά. Για εμένα δεν αξίζει. Εννοείται ότι οι απόψεις αλλάζουν ανάλογα με τα θέλω και τις απαιτήσεις του καθενός μας, αλλά χαίρομαι που δεν το είχα αγοράσει στην κανονική τιμή του. Πραγματικά θα έκλαιγα τα λεφτά μου!!!

     Τέλος, να σας πω ότι σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω στη θάλασσα, αλλά πρώτον έχω ήδη αρκετά που χρησιμοποιώ και δεύτερον, φοβόμουν μην τυχόν και δεν στρώνει ομοιόμορφα λόγω υγρασίας ή δεν φεύγει ομοιόμορφα όταν κολυμπούσα. Τελικά το έδωσα σε μια φίλη μου. Δεν το έχει χρησιμοποιήσει ακόμη και έτσι δεν ξέρω να σας πω πως φάνηκε σε εκείνην!

     Εάν το έχετε δοκιμάσει θέλω να μάθω πως φάνηκε σε εσάς, είτε είναι για ξηρές, είτε για λιπαρές επιδερμίδες. Αυτά λοιπόν από εμένα. Όμως μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό με τα προϊόντα essence και catrice, σχεδόν 2 μέρες έμειναν για να κληρωθεί η τυχερή. Καλή επιτυχία σε όλες!!

                                            Φιλιά πολλά, Κωνσταντίνα Ν.

     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers