Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Let's talk about Beauty Blogging!! Collab tag with Katia

   Τι κάνετε ομορφιές;;;; Σήμερα μαζί με την Κάτια σας έχουμε ένα tag, το οποίο είναι δημιουργία δική μας και πραγματικά ανυπομονούμε να το δουμε να κυκλοφορεί και στα post όλων των beauty bloggers. Είναι κάποιες ερωτήσεις, που και σαν αναγνώστριες αλλά και σαν beauty bloggers θέλουμε να απαντήσουμε και να απαντήσουν όλες οι beauty bloggers, και να δούμε τις απόψεις όλων ξεχωριστά!! Επίσης θέλω να δω και τις δικές σας απαντήσεις στα σχόλια. Μην ξεχάσετε να επισκευτείτε το blog της Κάτιας για να δείτε τις δικές της απαντήσεις!!  Πάμε να ξεκινήσουμε!!

   1. Πως ξεκίνησες το beauty blogging;
   Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν πολύ καιρό να ξεκινήσω στο youtube βίντεο, αλλά επειδή ντρεπόμουν να φανώ στην κάμερα ξεκίνησα και το blogging μετά από λίγους μήνες. Γενικά έχω τρέλα με το μακιγιάζ. Μπορεί να μην βάφομαι καθημερινά, αλλά μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι και με το μακιγιάζ, αλλά και με τα προϊόντα! Επίσης, ξεκίνησα το blogging γιατί ήθελα να λέω αναλυτικά την άποψη μου για τα προϊόντα που δοκιμάζω, και να τα βλέπετε σε φωτογραφίες φορεμένα.Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να έχω τόσο "κοινό" και σας ευχαριστώ θερμά που με στηρίζετε και με παρακολουθείτε!!!!!

     2. Τι κάνει για εσένα ένα blog όμορφο και τι σε ωθεί να το παρακολουθείς;
   Να είναι ειλικρινείς οι απόψεις και οι κριτικές που προβάλλονται. Δεν με απασχολεί τόσο η εμφάνιση του blog όσο οι απόψεις και η ειλικρίνεια του blogger που το παρουσιάζει.

    3. Πες 3 στοιχεία που κάνει ένα beauty blog επιτυχημένο.
   - Να είναι ειλικρινείς οι απόψεις.
   - Να είναι συνεπής.
   - Να έχει ποικιλία.

    4. Τι σου αρέσει να διαβάζεις περισσότερο στα beauty blogs; (hauls, reviews, favourites)
   Λατρεύω να βλέπω τις αγορές των κοριτσιών ώστε να παίρνω ιδέες για μελλοντικές αγορές μου. Επίσης ενδιαφέρομαι αφάνταστα για τις κριτικές, ώστε να γνωρίζω εάν ένα προϊόν που με ενδιαφέρει είναι καλό ή όχι (αν και είναι σχετικό αυτό, μιας και η κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική) αλλά τέλος, παρακολουθώ και όλα τα αγαπημένα του μήνα blog post για να δω τους λόγους που ξεχώρισαν τα προϊόντα που δείχνουν.

    5. Πες 3 αγαπημένες σου beauty bloggers και γιατί.
   Είναι  δύσκολη η απάντηση γιατί υπάρχουν πολλές κοπέλες που παρακολουθώ ασταμάτητα. Επέλεξα όμως 3 που παρακολουθώ από όταν ξεκίνησα να παρακολουθώ posts, σχεδόν πριν γίνω blogger.
  - Την Κατερίνα από το blog beautybykaterinaki. Μου αρέσουν πολύ τα tips που ανεβάζει κάθε εβδομάδα.
  - Την Κατερίνα από το blog thekmprojects. Τη θεωρώ πολύ ειλικρινές άτομο, η οποία θα πει τη γνώμη της με χιούμορ, αλλά έχει και μεγάλη ποικιλία στο blog της.
  - Τη Μαίρη από το blog fairymakeuptales. Μου αρέσουν πολύ τα posts της και είναι συνεπέστατη με καθημερινές αναρτήσεις.

    6. Τι σε χαλάει να δείχνει μία beauty blogger στο blog της;
  Όταν δείχνουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, ή όταν παραμελούν τα blog τους για αρκετό καιρό, κάνουν μία ανάρτηση και ξαναχάνονται. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό.

    7. Έχεις δημιουργήσει φιλίες ή επαφές μέσα από το beauty blogging με άλλες bloggers;
   Γενικά μιλάω με αρκετές κοπέλες, και τις συμπαθώ πολύ!! Η πιο στενή "επαφή" που έχω δημιουργήσει είναι με την Κάτια από το blog katiasbeautyworld όπως επίσης και με την Μάρω από το blog marwmew. Επίσης έχω συμπαθήσει πάρα πολύ τη Μαρτίνα από το blog martinakappa και πολλές πολλές ακόμη κοπέλες!!!

    8. Πιστεύεις ότι στο beauty blogging όσον αφορά τη θεματολογία, όλα τα beauty blogs, λίγο πολύ μοιάζουν μεταξύ τους;
   Όχι δεν το πιστεύω. Πρώτον γιατί οι απόψεις διίστανται, και δεύτερον επειδή δεν αγοράζουν όλες τα ίδια προϊόντα. Ακόμη και να μιλήσουν 10 κοπέλες για το ίδιο προϊόν, μπορεί να αρέσει και στις 10, αλλά θα πουν διαφορετικά πράγματα για τη δράση του. Ο κάθε τύπος επιδερμίδας έχει διαφορετικές ανάγκες, οπότε η κάθε μία θα μιλήσει για τις ανάγκες που κάλυψε το προϊόν στην επιδερμίδα της.

    9. Τι έχεις να πεις για την αντιγραφή ιδεών ή post από άλλες bloggers; Έχει τύχει να σε αντιγράψει άλλη blogger; Πως αντέδρασες;
   Για την αντιγραφή ιδεών δεν είμαι κατά, αρκεί αυτός που αντιγράφει την ιδέα κάποιου άλλου, να αναφέρει το blog από το οποίο την πήρε. Πιστεύω ότι έτσι είναι δίκαιο και για αυτόν που είχε την αρχική ιδέα. Όσο για την αντιγραφή post, είμαι 100% κατά. Ποιος ο λόγος να κάνεις blogging εάν δεν έχεις δικές σου ιδέες, προτάσεις ή προϊόντα που θα δείξεις σε όσους σε εμπιστεύονται και σε παρακολουθούν;;; Είναι άδικο για αυτόν που ασχολείται, δοκιμάζει αρκετό καιρό κάποιο προϊόν και "παιδεύεται" να συντάξει και να ταξινομήσει τις ιδέες του σε ένα Post για να έρθει μετά κάποιος άλλος να του κλέψει την ιδέα ακόμη και τα λόγια;; ΑΔΙΚΟ! Εμένα πρόσφατα μου "έκλεψαν" μια ιδέα, δεν με ενόχλησε όμως. Αντίθετα χάρηκα γιατί συνηδητοποίησα ότι ήταν επιτυχημένη. Η κοπέλα δεν ανέφερε το blog μου, αλλά έγραψε στο post της ότι πήρε την ιδέα από κάποιο Blog. Ευτυχώς που δεν είπε ότι ήταν δική της ιδέα. Το μόνο λοιπόν που έκανα, ήταν να της αφήσω σχόλιο και της είπα να γράψει το blog μου μιας και η ιδέα ήταν δική μου. Να σας πω την αλήθεια δεν είδα εάν πραγματοποιήθηκε η επιθυμία μου!

    10. Τι είναι για εσένα ομορφιά;
   Για εμένα ομορφιά είναι αυτό που μου εμπνέει ο άλλος που παρακολουθώ, που μιλάω μαζί του και ανταλλάσσω απόψεις.

    11. Πες 2 beauty bloggers που μέσα από φώτος ίσως, ή και από κοντά, θεωρείς όμορφες. Δεν χρειάζεται να τις παρακολουθείς ή να έχεις επαφές. 
   Καμία κοπέλα δεν έχω δει από κοντά αλλά πραγματικά θεωρώ όλες τις κοπέλες όμορφες. Όμως έπρεπε να απαντήσω και ξεχώρισα 2. Τη Ζαχαρούλα από το blog zaxarikaiomorfia, με τα υπέροχα γαλάζια μάτια της. Και την Μαρία από το blog mariasbeautifulworld επίσης για τις ματάρες της και το υπέροχο χαμόγελο της. Πιστεύω όμως ότι η κάθε μία έχει τη δική της ομορφιά!!

    12. Επηρεάζεσαι από άλλες beauty bloggers όσον αφορά την αγορά προϊόντων ή γενικά το blogging, θετικά ή αρνητικά;
   Επηρεάζομαι πολύ στις αγορές. Ειδικά εάν μιλάνε για προσφορές ή για προϊόντα που ακούω κριτικές ή αγορές συχνά, θέλω να τα αγοράσω κι εγώ. Ξέρω ότι είναι πολύ κακό, ειδικά για προϊόντα μακιγιάζ μιας και δεν τα τελειώνουμε ποτέ. Ενώ για προϊόντα περιποίησης που τελειώνουν γρήγορα πιστεύω ότι δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα η αγορά τους. Όσον αφορά όμως το blogging, μέχρι τώρα δεν έχω επηρεαστεί από κάποια άλλη blogger.

    13. Πολλές beauty bloggers εκθειάζουν προϊόντα που παραλαμβάνουν δωρεάν. Ποια είναι η γνώμη σου γι' αυτό;
   Είναι μία διχασμένη απάντηση. Πρώτον, πιστεύω ότι καλά κάνουν και δείχνουν όσα προϊόντα τους εστάλησαν δωρεάν και λένε τη γνώμη τους. Όλες το έχουμε κάνει ή θα το κάνουμε. Αυτό που κατακρίνω όμως είναι ότι εκθειάζουν μόνο τα προϊόντα που είναι ευχαριστημένες και μάλιστα σε κάθε Post με αγαπημένα ή με μακιγιάζ κλπ τα δείχνουν. Μπορεί να ξεχώρισαν κάποια όντως, όμως δεν γίνεται να ξεχωρίζουν όλα τα δωρεάν προϊόντα και να είναι τα καλύτερα. Επίσης με ενοχλεί που δεν προβάλουν τα προϊόντα που δεν τους άρεσαν. Θεωρώ ότι αυτό που κάνουμε δεν είναι μόνο να δείξουμε τα καλά προϊόντα και να δώσουμε προτάσεις για αγορές κλπ, αλλά και να αποτρέψουμε από πιθανές αποτυχημένες αγορές. Γνώμη μου πάντα!!

    14. Σχολιάζεις σε άλλα posts άλλων blogs εύκολα; Λες την άποψη σου; Σου αρέσει να σχολιάζεις και να ανταλλάσσεις απόψεις ομορφιάς;
   Παρακολουθώ όλα τα posts. Αυτά που βρίσκω ενδιαφέροντα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει και ούτε τα έχω στα υπόψιν, αλλά μου αρέσει η αναφορά και κριτική που έχει κάνει η blogger, σίγουρα θα κάνω share. Εάν έχω δοκιμάσει ή θέλω να δοκιμάσω κάποιο προϊόν που δείχνουν οι bloggers, σίγουρα θα πω την γνώμη μου, ή τη λαχτάρα μου να πάρω κι εγώ το προϊόν. Μου αρέσει να ανταλλάσσω απόψεις γενικώς, είτε αφορά την ομορφιά, είτε τις αγορές, είτε το οτιδήποτε.

    15. Το μήνυμα που θέλεις να περάσεις από το beauty blog σου;
   Δεν θέλω να περάσω κάποιο μήνυμα. Εγώ θέλω να είμαστε μια παρέα ώστε να ανταλλάσσουμε απόψεις και προτάσεις. Φυσικά θέλω να μου λένε οι κοπέλες τι θέλουν να αλλάξω στο blog,ή τι τις ενδιαφέρει να βλέπουν ή οτιδήποτε θέλουν να αλλάξω για να είναι ακόμη πιο αρεστό το blog, κι από κει και πέρα, μιας και παίρνω πολλά προϊόντα όπως ξέρετε άλλωστε, θέλω να λέω τη γνώμη μου είτε είναι θετική, είτε είναι αρνητική, για να μην αγοράζετε κάτι που θα το μετανιώσετε ή να μην το αποκλείσετε από πιθανές αγορές σας. Και τέλος, θέλω να καταλάβετε ότι όλες είμαστε όμορφες!!!

     Αυτό ήταν το tag. Ελπίζω να το βρίκατε ενδιαφέρον. Θέλω πολύ να δω τις απόψεις και των άλλων κοριτσιών, αλλά και τις δικές σας εννοείται. Θέλω να μου απαντήσετε σε όποια ερώτηση έχετε μεγαλύτερη αντίρρηση από όσα είπα εγώ ή σε όποια θέλετε εσείς.

  Θα χαρώ πολύ να δω τις αναρτήσεις των κοριτσιών που θα κάνω tag σύντομα!!!

http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/
http://whathappensnowat.blogspot.gr/
http://tomakeupmou.blogspot.gr/

http://thekmprojects.blogspot.gr/
http://anothermakeupworld.blogspot.gr/
http://www.beautyandmorebychristina.com/
http://beautylittlesecretssd.blogspot.gr/
http://beautybykaterinaki.blogspot.gr/
http://beautytipsnreviews.blogspot.gr/
http://hromatazois.blogspot.gr/
http://corallblogs.blogspot.gr/
http://creamandtreat.blogspot.gr/

http://dtmakeupgirl.blogspot.gr/
http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/
http://fairymakeuptales.blogspot.gr/
http://fashionandbeautyandstyle.blogspot.gr/
http://georgiastips2.blogspot.gr/
http://fay-justbeauty.blogspot.gr/
http://laurasbeautystuff.blogspot.gr/
http://lillysdailyblog.blogspot.gr/
http://mariasbeautifulworld.blogspot.gr/
http://martinakappa.blogspot.gr/
http://marwmew.blogspot.gr/
http://mybeautymap.blogspot.gr/
http://nasiag95.blogspot.gr/
http://nefelismakeupcorner.blogspot.gr/
http://pinklovebeuty.blogspot.gr/
http://zaxarikaiomorfia.blogspot.gr/
http://womensstuff83.blogspot.gr/

     Σας εύχομαι να περνάτε υπέροχα με πολλά μπάνια, πολλά κοκτέιλς και πολύ ξεκούραση!! Φιλιά πολλά!!

                                                     Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers