Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Cherrybox - Special Edition - Pink Awareness Box

  

       Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο, σήμερα θα σας δείξω ένα special κουτάκι Cherrybox, το οποίο δημιουργήθηκε ώστε να προσφέρει μέρος των εσόδων στο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο "ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ" στη Θεσσαλονίκη. Όταν έλαβα το e-mail με την ειδοποίηση για το κουτί και τον σκοπό που δημιουργήθηκε, το αγόρασα αμέσως. Η τιμή του είναι 20€. Σκέφτηκα λοιπόν ότι είναι για καλό σκοπό και είναι ένας τρόπος να προσφέρω κι εγώ. Ήξερα βέβαια από την αρχή το περιεχόμενο του κουτιού, μιας και στα Special κουτιά βλέπουμε τι έχουν μέσα. Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι τα μεγέθη.

      Να σας πω ότι όταν άνοιξα το πακέτο και πριν καλά καλά ανοίξω το κουτάκι, μύριζε έντονα άρωμα πούδρας. Μόλις άνοιξα δε το κουτί, το άρωμα γέμισε το δωμάτιο. Επίσης το ρυζόχαρτο ήταν ροζ και είχε καρφιτσωμένο επάνω του μια κορδέλα με το σχήμα καρκίνο του μαστού. 


    Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχει μέσα και σε τι μεγέθη;;;;

       Μόλις άνοιξα το κουτί, αντίκρισα ότι βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία. Οι περισσότερες εταιρίες των προϊόντων που έχει μέσα, δεν τις ήξερα ούτε είχα δοκιμάσει ποτέ τίποτα.


       Πρώτο προϊόν που έβγαλα από το κουτί, είναι το shower gel Iris Blu από την εταιρεία Perlier. Είναι σε full size στα 250ml. Έχει ένα διακριτικό άρωμα (που το δοκίμασα λίγο στο χέρι μου), αλλά σίγουρα θα σας πω περισσότερα σε κάποιο άλλο post.


      Επόμενο προϊόν που έβγαλα από το κουτί είναι η οδοντόκρεμα από Lavera, χωρίς φθόριο και με βιολογική πρόπολη. Είναι κάτι λιγότερο από full size, στα 75ml και η μυρωδιά της μου θύμισε καθαρά οδοντόκρεμα. Εννοείται ότι δεν την δοκίμασα ακόμη.


      Στη συνέχεια είδα ένα προϊόν για μαλλιά από την Kyana, το οποίο είναι μία λακ στα 100ml, κατάλληλη για την τσάντα μας για καθημερινή μεταφορά μαζί μας ή για ταξίδια. Πολύ βολική. Την ψέκασα στα μαλλιά απλά για να μυρίσω το προϊόν, και ενώ στην αρχή μύριζε πολύ ωραία, σιγά σιγά η τόσο ωραία μυρωδιά παραχωρούσε τη θέση της στην κλασσική άσχημη μυρωδιά της λακ. Θα τη χρησιμοποιήσω και θα σας πω περισσότερα εν καιρώ.


     Επόμενο προϊόν που είδα είναι το body milk από Baror στα 50ml. Όταν το άνοιξα για να το μυρίσω, μύρισα μία πολύ γλυκιά, διακριτική μυρωδιά. Όταν όμως το έβαλα στο χέρι μου, δεν μύριζε τίποτα. Δεν ξέρω τι γίνεται. Θα το δοκιμάσω όλο και σίγουρα θα το δείτε στα empties τουλάχιστον.


     Προτελευταίο προϊόν είναι το Neomist - The mother of skin creme, σε μια μικρή ποσότητα όπως βλέπετε. Έχει αντλία και το περιεχόμενο του είναι αρκετά υγρό. Δεν το δοκίμασα καθόλου ακόμη, σύντομα όμως θα το χρησιμοποιήσω στο πρόσωπο μου. Υπόσχεται πολλά, αλλά κοστίζει και πολλά!!!


    Τελευταίο προϊόν, είναι μια μάσκα προσώπου peel off (αφαιρείται σαν φιλμ) με αγγούρι από την εταιρία Montagne Jeunesse. Η μάσκα αυτή είναι για βαθύ καθαρισμό και την αφήνουμε κλασσικά 10-15 λεπτά μέχρι να στεγνώσει. Είναι σε μικρή συσκευασία για μία χρήση.


     Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ικανοποιημένη!! Έχουν βάλει μία ολοκληρωμένη "περιποίηση" που χρησιμοποιεί μια γυναίκα. Βέβαια εγώ σαν Κωνσταντίνα, θα προτιμούσα αντί για την οδοντόκρεμα να έβαζαν ένα body scrub ή κάποιο καλλυντικό ώστε να έχουμε ένα προϊόν για κάθε σημείο την γυναικείας ανάγκης. Άποψη μου πάντα!!!

     Παρακάτω θα δείτε δύο φωτογραφίες με την εισαγωγή της κάρτας καθώς και το πίσω μέρος της όπου λένε λίγα λόγια για το Σύλλογό Γυναικών "ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ". Είναι ένας ωραίος τρόπος να προσφέρουμε, εφόσον λατρεύουμε τα καλλυντικά. Αγοράζοντας αυτό το κουτί ικανοποιούμαστε, αλλά προσφέρουμε ταυτόχρονα!

     Σίγουρα θα δοκιμάσω όλα τα καλούδια και θα σας ενημερώσω για το πως μου φάνηκαν σε αναλυτικό post ή σε κάποιο post με άδεια προϊόντα... πάντως θα σας πω σίγουρα την άποψη μου. Πείτε μου εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά ή εάν έχετε πάρει κι εσείς το κουτάκι, καθώς και πως σας φάνηκε το περιεχόμενο. Σας ζητώ συγνώμη που καθυστέρησα να ανεβάσω την ανάρτηση, αλλά καταλαβαίνετε, υποχρεώσεις!! Σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη μέρα και να περνάτε υπέροχα!! Φιλιά πολλά!!

                                         Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers