Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Αγορές από online φαρμακεία

      Τον τελευταίο καιρό, ψάχνω πολλά προϊόντα σε online φαρμακεία από ότι σε άλλα sites. Θα έλεγα ότι έχω πωρωθεί με τα προϊόντα των φαρμακείων, πόσο μάλιστα με τις τιμές που βρίσκω στα online. Εδώ και καιρό είχα κάνει 3 παραγγελίες, τη μία την έχω παραλάβει ένα μήνα πριν και ήθελα να δοκιμάσω τα προϊόντα πριν σας δείξω τι πήρα, όμως δεν τα κατάφερα, την επόμενη την έχω στα χέρια μου λιγότερο από ένα μήνα, αλλά κάπου κοντά στις 20-25 ημέρες. Και την τελευταία την έχω στα χέρια μου από αρχές του μήνα. Τα περισσότερα έως όλα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη, γιατί δεν μου αρέσει να ανοίγω πολλά προϊόντα μαζί, και εκτός αυτού, έχω πολλά που περιμένουν να τα δοκιμάσω!

     Οι δύο παραγγελίες είναι από το pharm16. Στην πρώτη παραγγελία είχα πάρει προϊόντα περιποίησης από bomb cosmetics. Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει το lip scrub με γεύση pina colada. Υπέροχο άρωμα, αλλά στη χρήση δεν με βοηθάει ιδιαίτερα. Ο λόγος είναι ότι το προϊόν είναι σε στέρεα μορφή και με την τριβή "θερμαίνεται" και μπορώ να πάρω προϊόν. Τώρα ακόμα είναι γεμάτη η συσκευασία, αργότερα που θα λιγοστεύει στο κέντρο, δεν θα είναι εύκολο για εμένα που έχω μακριά νύχια. Σαν προϊόν όμως είναι εξαιρετικό. Κάνει καλή απολέπιση στα χείλη και σε περίπτωση που δεν σαπουνίζετε μετά τα χείλη σας, αφήνει μια στρώση balm που τα ενυδατώνει και τα μαλακώνει στο full. Είναι στα 9ml και κοστίζει 4,05€. Η συγκεκριμένη γεύση δεν υπάρχει πλέον, όμως υπάρχουν άλλες 3-4 που μπορείτε να επιλέξετε.


   Στη συνέχεια πήρα μία μάσκα προσώπου στα 110ml. Η τιμή της είναι 10,35€. Περιέχει άργιλο και αιθερία έλαια από φασκόμηλο και μαντζουράνα. Υπόσχεται καθαρισμό και αποτοξίνωση του δέρματος, καθώς φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Η μυρωδιά του δεν με ενθουσίασε, αλλά θα σας πω περισσότερα εν καιρώ.


    Και τέλος της πρώτης παραγγελίας είναι ένα body scrub. Η ποσότητα του είναι στα 365ml και κοστίζει 8,96. Μυρίζει ευχάριστα, η ποσότητα του είναι αρκετά μεγάλη και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία.


     Η επόμενη παραγγελία που έκανα από pharm16 ήταν επειδή βρήκα σε προσφορά την Aqua Vita. Η προσφορά περιείχε ένα νεσεσέρ Aqua Vita, serum (5ml), κρέμα ματιών (5ml) και μάσκα προσώπου ενυδάτωσης με θαλάσσια λεβάντα. Εγώ επέλεξα την κρέμα για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες, για να την χρησιμοποιήσω το χειμώνα. Η τιμή της προσφοράς είναι 20,80€.  Θεώρησα εξαιρετική ευκαιρία, διότι σε όσα sites κι αν έχω ψάξει, βρίσκω την κρέμα πάνω από 22€ και μπορώ να δοκιμάσω το serum και την κρέμα ματιών και να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη εάν μου αρέσουν ή όχι.


    Ήθελα οπωσδήποτε στοματικό διάλυμα μιας και όσα είχα μου είχαν τελειώσει και πήρα από Intermed το Clorhexil-F. Είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει! Ούτε καίει, ούτε πικρίζει, αλλά αφήνει μια ωραία γεύση στο τέλος πορτοκάλι. Το μείον του είναι η τιμή! Κοστίζει 9,90 και περιέχει 250ml.


    Πήρα ειδικά χαζαπλάστ για τις φουσκάλες των ποδιών. Καλές οι γόβες, αλλά όταν με πληγώνουν εκνευρίζομαι!!!! Πήρα λοιπόν από την εταιρία Compeed τα μεσαία επιθέματα. Η τιμή τους είναι 5,23 και έχουν 5 τεμάχια. Είναι πανάκριβα, αλλά τα συγκεκριμένα γίνονται ένα με το πόδι και δεν ξεκολλάνε εύκολα. Είναι σαν σιλικόνη και προστατεύει από τον πόνο της πληγής. Έχω σωθεί με αυτά.


    Στη συνέχεια, είδα ένα πακετάκι με 70 τεμάχια δίσκους ντεμακιγιάζ από 100% βαμβάκι. Η εταιρία ονομάζεται Cotoni και κόστιζε 0,60€. Δεν τα έχω ανοίξει καν να δω πως είναι, αλλά σύντομα θα τα χρησιμοποιήσω μιας και τελειώνουν οι άλλοι που έχω.


   Βρήκα σε αρκετά καλή τιμή ένα gel ντεμακιγιάζ από Pharmasept και είπα να το δοκιμάσω. Μέχρι τώρα δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο από την συγκεκριμένη εταιρία. Είναι στα 150ml και κοστίζει 7,70€. Είναι για καθημερινή χρήση σε μικτές/λιπαρές επιδερμίδες.



    Και τέλος, πήρα μία μάσκα μαλλιών από Aloe Plus. Είναι για ξηρά μαλλιά στα 200ml και κοστίζει 8,76€. ελπίζω να κάνει δουλειά γιατί είναι πανάκριβη!!!


     Το επόμενο φαρμακείο που έκανα παραγγελία, είναι το pharmacylife. Ο λόγος που έκανα την παραγγελία ήταν ένα σετ από τον Κορρέ. Ήταν ακριβό,18€, αλλά δεν το είχα βρει σε κανένα άλλο site. Πλέον το βρίσκετε σε αρκετά online φαρμακεία και σε πολύ καλύτερη τιμή. Το σετ περιλαμβάνει -Black Volcanic Minerals Mascara (8ml) -Khol Eyeliner 01 Black -Guava Lipstick 58 Wine red (1,8ml) -Ξύστρα Μολυβιών. Επειδή δεν είχα δοκιμάσει κανένα από αυτά τα προϊόντα, σκέφτηκα να το πάρω. Είχε και ένα διάφανο νεσεσέρ το οποίο το έχω στην τσάντα θαλάσσης μου πλέον. Το μόνο που χρησιμοποίησα λίγο είναι το κραγιόν. Δεν δίνει πολύ έντονο αποτέλεσμα και δεν κρατάει ώρες. Θα το δοκιμάσω βέβαια περισσότερο και θα σας πω.


     Επειδή οι οδοντόκρεμες που χρησιμοποιούσα τελευταία δεν έκαναν καθόλου λευκά τα δόντια μου, πήρα πάλι την White από Apivita. Ξέρω, είχα πει ότι δεν θα την ξαναπάρω ποτέ επειδή έχει πολύ άσχημη γεύση, αλλά η ανάγκη με κατάφερε. Μπορώ να πω ότι την χρησιμοποιώ μια βδομάδα και τα δόντια μου είναι ορατά πιο λευκά και διατηρούνται για όλη μέρα, όχι για λίγες ώρες. Αυτή τη φορά όμως, δεν με ενοχλεί η γεύση της, είναι πιο ήπια ή εγώ είμαι προετοιμασμένη και δεν με ενοχλεί. Σας την προτείνω πάντως! Θα δείτε μεγάλη διαφορά! Κοστίζει 4,75€.


     Και τέλος, σκέφτηκα να πάρω κάποιες μάσκες να δοκιμάσω από Apivita. Δεν ξέρω εάν είναι καινούριες, αλλά τις περισσότερες δεν τις είχα ξαναδεί. Επέλεξα λοιπόν, μάσκα ενυδάτωσης και αναζωογόνησης με φραγκόσυκο, eye patches για άμεση ξεκούραση και ενυδάτωση με τριαντάφυλλο και κρέμα απολέπισης και λάμψης με μύρτιλλο. Αυτές κόστιζαν 3,40€ η κάθε μία. Πήρα και τη μάσκα για ενυδάτωση με θαλάσσια λεβάντα στα 2,25€.


     Αυτές ήταν οι αγορές μου... Τίποτα δεν πήρα πάλι. Το ξέρω ότι φαίνονται πολλά, αλλά τα πήρα σταδιακά. Σίγουρα θα μάθετε την άποψη μου για όλα μόλις τα δοκιμάσω!! Τι έχετε δοκιμάσει εσείς από αυτά;;;; Μην ξεχνάτε το Giveaway που ήδη τρέχει στο blog!!  Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ και να περνάτε υπέροχα!! Φιλιά πολλά!

                                               Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers