Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

14 Favourite products for 2014

      Ένας νέος χρόνος μπήκε κι ελπίζουμε να είναι πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο! Το 2014 έφυγε και σε όλους μας άφησε κάποιες καλές στιγμές, νέες ανακαλύψεις και μεγάλες αγάπες! Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για τα προϊόντα που ξεχώρισα μέσα στο 2014. Δεν επέλεξα από αυτά που χρησιμοποιούσα πολύ, όπως πχ την κρέμα ματιών της Avon που την ήξερα και την χρησιμοποιούσα αρκετό καιρό πριν.


      14 αγαπημένα ήταν δύσκολο να ξεχωρίσουν από τόσα άλλα που γνώρισα και αγάπησα. Μέσα σε τόσα πολλά προϊόντα, βρήκα τα προϊόντα που χρησιμοποίησα πάρα πολύ, πήρα 2η φορά ή θα ξαναπάρω. Βέβαια υπήρξαν και αρκετά αποτυχημένα προϊόντα και σκέφτομαι μάλιστα να κάνω ένα post με 14 αποτυχημένα προϊόντα για το 2014. Εάν σας ενδιαφέρει αφήστε μου ένα θετικό σχόλιο.

      Η σειρά που θα σας τα δείξω δεν είναι με το περισσότερο αγαπημένο προς το λιγότερο ή το αντίθετο, είναι από το πιο παλιό αγαπημένο μέχρι το πιο καινούριο. Προσπάθησα να τα βάλω σε σειρά που τα αγόρασα και τα χρησιμοποίησα.

      Θα ξεκινήσω με το πρώτο αγαπημένο της χρονιάς το οποίο το απέκτησα στις αρχές του 2014 και είναι η κρέμα για επανόρθωση των κηλίδων με άγριο τριαντάφυλλο και βιταμίνη C από τον Κορρέ. Είχα μία πανάδα από τις βόλτες με το σκυλί (ξεχνάω το χειμώνα να φοράω αντηλιακό, δυστυχώς) και η Κατερίνα  έδειξε σε κάποιο βίντεο με αγαπημένα το συγκεκριμένο προϊόν και είχε πει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά. Το πήρα λοιπόν κι εγώ και το χρησιμοποιούσα ανελλιπώς πρωί - βράδυ σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό. Εξαφάνισε την πανάδα, και μείωσε την ένταση των φακίδων καθώς σε κάποια σημεία τις εξαφάνισε.


     Το καλοκαίρι όπως ξέρετε δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε τέτοιου  είδους προϊόντα γιατί μπορεί να έχουμε αντίθετα αποτελέσματα. Έτσι ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ το φθινόπωρο, όπου και το τελείωσα. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχω δύο πανάδες και απευθείας σκέφτηκα να αγοράσω το συγκεκριμένο προϊόν. Επειδή όμως δεν το έχω παραλάβει ακόμη, χρησιμοποιώ κάποια δείγματα του ίδιου προϊόντος που έχω. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στα αγαπημένα μου για πολύ καιρό. Έχετε πανάδες ή δυσχρωμίες;;; Δοκιμάστε το! Είναι για όλους τους τύπους δέρματος!

     Επόμενο αγαπημένο είναι το Mosaic Bronzer από MUA (Make Up Academy). Είναι το μόνο bronzer που χρησιμοποίησα τόσο πολύ. Τους περισσότερους μήνες χρησιμοποιούσα αυτό. Πολλές φορές πίεζα τον εαυτό μου να χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο. Έχω κάνει review εδώ.


    Μία παλέτα που χρησιμοποίησα πολύ μέσα στη χρονιά είναι η παλέτα της Vivo η Unprotected. Βέβαια να σας πω ότι χρησιμοποίησα και τις υπόλοιπες παλέτες της Vivo, αλλά όχι τόσο όσο αυτή. Ήμουν ανάμεσα σε αυτή την παλέτα και την DΛNNI από summydress, θα δείτε αναλυτικό review εδώ, όμως αυτή τη χρησιμοποίησα περισσότερο σε καθημερινά μακιγιάζ, ειδικά τα ροζ χρωματάκια. Έχω κάνει αναλυτικό review εδώ, καθώς μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες παλέτες από Vivo που έχω.


    Στη συνέχεια, θα σας δείξω ένα από τα λατρεμένα μου, όχι απλά αγαπημένα μου ρουζ. Είναι από benecos το mallow rose. Το είχα πάρει από Cherrybox, και μπορώ να σας πω ότι όλο το χρόνο το φοράω ασταμάτητα! Είναι το ένα από τα δύο ρουζ που επέλεγα σχεδόν πάντα. Έχω κάνει ήδη review εδώ.


    Ένα κραγιόν που χρησιμοποίησα πάρα πολύ, σχεδόν το τελείωσα είναι το υγρό κραγιόν από Aden. Το συγκεκριμένο είναι το 13, ένα γλυκό χρώμα που κοκκινίζει, αλλά είναι ένα φυσικό χρώμα των χειλιών. Έχει λάμψεις που όλο το καλοκαίρι που το φορούσα δεν ήταν έντονες και κάνει τα χείλη σαρκώδη. Αυτή την περίοδο φαίνεται πιο frost στις λευκές επιδερμίδες και το χρησιμοποιώ στο κέντρο των χειλιών πάνω από άλλα κραγιόν για περισσότερη ένταση. Τέλειο χρώμα και τέλεια διάρκεια!!


     Το επόμενο αγαπημένο ρουζ που χρησιμοποίησα όλο το καλοκαίρι, αλλά ακόμη και τώρα, είναι από sleek το Coral. Είναι ένα dusty πορτοκαλί που κάνει την επιδερμίδα λαμπερή. Κρατάει όλη μέρα στα μάγουλα και δεν χρειάζεται ανανέωση. Πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσετε ρουζ από Sleek.


     Ένα προϊόν που ξεχώρισα είναι η διάφανη μάσκαρα από beauty uk. Εγώ την χρησιμοποιώ για να φτιάξω τα φρύδια μου. Τα κρατάει σταθερά, τα κοκαλώνει για κάποιες ώρες και μετά γίνονται πιο απαλές οι τριχούλες, όμως μένουν κολλημένες. Λάτρεψα αυτή τη μάσκαρα και ήδη τελειώνει και πρέπει να την αντικαταστήσω!


    Ένα προϊόν που δεν μπορούσε να λείπει από τα αγαπημένα του 2014 είναι η μάσκα μαλλιών με χαμομήλι από Avon. Την έχω δείξει σε πολλές αγορές και σε αρκετά empties (που τώρα δεν υπάρχουν πλέον). Μαλακώνει απίστευτα πολύ τα μαλλιά, τα ξεμπλέκει ελαφρώς και αφήνει υπέροχο γλυκό άρωμα που διαρκεί.


    Ακόμη ένα προϊόν που απέκτησα τον Ιούλιο κι ακόμα δεν μου έχει τελειώσει, είναι το balm μαλλιών από Avon με αβοκάντο. Το χρησιμοποιώ μετά από κάθε μου λούσιμο και διατηρεί τα μαλλιά ενυδατωμένα, απαλά, χωρίς να τα λαδώνει και σχηματίζει πολύ όμορφα τα μαλλιά. Περιμένω πως και πως να το βρω σε προσφορά. Μπορείτε να δείτε το review που έχω κάνει εδώ.


    Τα δικά μου βλέφαρα είναι κανονικά προς πολύ ξηρά, οπότε θέλω να χρησιμοποιώ προϊόντα που να τα ενυδατώνουν. Το ντεμακιγιάζ των ματιών μου το έκανα με το διφασικό νεράκι της Garnier. Αφαιρεί τα πάντα χωρίς κόπο. Ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα την αφαιρεί τελείως.


    Όπως ήδη θα ξέρετε, από το καλοκαίρι με ταλαιπωρεί μια έντονη ακμή που πραγματικά με έχει ταλαιπωρήσει. Το προϊόν που κατάφερε να την κάλυψη και να μην γίνεται εμφανής είναι το camouflage από catrice. Είναι ότι καλύτερο και οικονομικότερο προϊόν έχω συναντήσει. Έχω κάνει ήδη αναλυτικό review εδώ.


    Δωδέκατο αγαπημένο είναι τα lipliners από Essence, αλλά αυτό που ξεχώρισα είναι το No15 Honey Berry. Το χρησιμοποιώ ασταμάτητα 3 μήνες και ήδη το έφτασα στο τέλος του. Είναι τόσο απαλό, τόσο έντονη η απόχρωση του και αρκετά καλή η διάρκεια του, που απλά το ερωτεύτηκα.


    Προτελευταίο προϊόν που ξεχώρισα, είναι το Stay matte της Rimmel. Έχει καλή κάλυψη, είναι ματ και το τελείωμα του είναι τελείως φυσικό. Διαρκεί όλη μέρα, όσες ώρες το φορέσετε θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες!!


     Και τέλος, επέλεξα τον αφρό καθαρισμού από Apivita. Να σας πω την αλήθεια, θα επέλεγα το αφρίζον gel καθαρισμού της Garnier (δείτε εδώ αναλυτικό review), αλλά επειδή δεν χρησιμοποιείται  για τα μάτια και είναι για πολύ λιπαρές επιδερμίδες, προτίμησα να σας δείξω τη νέα μου αγάπη, τον αφρό καθαρισμού της Apivita με ελιά και λεβάντα. Μυρίζει λεβάντα, αρκετά έντονα, καθαρίζει τα πάντα και χρησιμοποιείται για πρόσωπο και μάτια. Επίσης είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Υπέροχο προϊόν που χρησιμοποιώ καθημερινά πρωί - βράδυ!


     Αυτά ήταν τα 14 αγαπημένα προϊόντα που ξεχώρισα το 2014. Σίγουρα σας τα έχω δείξει σε παλιότερα posts, αλλά θα τα δείτε και σε επόμενα. Πείτε μου τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα που ξεχωρίσατε την χρονιά που μας πέρασε και εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα δικά μου αγαπημένα. Εύχομαι να περνάτε όμορφα κ η νέα χρονιά να ξεκίνησε ήρεμα και δημιουργικά! Φιλιά πολλά,

                                                                Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers