Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Long Lasting Lipliners - Korres

    Άλλη μία ανάρτηση με προϊόντα χειλιών θα γίνει και σήμερα στο blog, το ξέρω ότι σας έχω πάρει μονότερμα και δεν μιλάω για άλλα προϊόντα, όμως, επειδή δεν έχω καθόλου χρόνο να βαφτώ, αυτό που δεν παραλείπω ποτέ στο μακιγιάζ μου είναι τα χείλη.

    Έχω ήδη έτοιμα αρκετά θεματάκια με προϊόντα χειλιών, αλλά σήμερα όπως είδατε κι από τον τίτλο θα σας μιλήσω για τα lipliners του Κορρέ από την νέα σειρά που έβγαλε πριν τα Χριστούγεννα, εάν δεν κάνω λάθος...


    Η νέα σειρά λοιπόν ονομάζεται "Cotton seed oil Long Lasting Lipliner" και αποτελείτε από τρεις αποχρώσεις. Εγώ έχω τα πιο γήινα χρώματα, 01 neutral light & 02 neutral dark. Είναι πάρα πολύ απαλά μολύβια, απλώνονται βελούδινα στα χείλη, χωρίς όμως να λιώνουν ή να σπάνε όπως κάποια άλλα. Η απόδοση τους είναι υπερβολικά καλή με ένα πέρασμα μόνο, κι επίσης, σβήνονται πανεύκολα.


    Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούμε lipliner για να παρατείνουνε την διάρκεια του κραγιόν. Με τα συγκεκριμένα μολύβια διαρκεί το χρώμα στα χείλη μου πάρα πολλές ώρες. Μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί με την διάρκεια τους καθώς και την υφή τους. Τέλος, όταν τα φοράω στα χείλη μου φαίνονται σαν ξηρά, όμως δεν είναι έτσι. Εγώ τα νιώθω μαλακά, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσω κραγιόν ή lipgloss από πάνω, μόνα τους δεν δείχνουν όμορφα τα χείλη.


    Παρολαυτά, τα έχω φορέσει και τα δύο χωρίς να προσθέσω άλλο προϊόν από πάνω και ένιωθα τα χείλη μου να κολλάνε ελαφρά όταν ένωνα τα χείλη μου. Η αίσθηση που είχα ήταν σαν να είχα βάλει μία χαλασμένη κόλλα stick στα χείλη, η οποία τα κολλάει, αλλά αμέσως ξεκολλάνε. Αυτό ήταν το μόνο αρνητικό που βρήκα, αλλά εάν βάλω από πάνω κραγιόν είναι super το αποτέλεσμα και δεν κολλάνε καθόλου.

    Η συνολική μου άποψη είναι πολύ θετική κι ελπίζω να βγάλουν κι άλλες αποχρώσεις στην συγκεκριμένη σειρά. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο;;; Πείτε μου τη δική σας γνώμη κι αν σας άρεσαν! Σας φιλώ και σας εύχομαι να περνάτε όμορφα!

                                                                        Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers