Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

DmB Hellas products & Gaia Natural products

     Όπως έχετε ήδη δει σε πολλά posts, σε σελίδες στο facebook, αλλά και στο youtube, η εταιρία DmB & Gaia products έστειλαν πολλά προϊόντα Ventus και Gaia σε πολλές Bloggers/Vloggers. Είναι ελληνική εταιρία όπου έχει δημιουργήσει αρκετά προϊόντα με βάση τα φυσικά καλλυντικά. Ας δούμε λίγα λόγια όμως..


    Με οδηγό τη φύση εμπνευστήκαμε την υψηλής ποιότητας σειρά καλλυντικών προϊόντων Ventus Beaute Aromatherapy. Με βασικές πρώτες ύλες και βιολογικά εκχυλίσματα φρούτων, βοτάνων και λουλουδιών δημιουργήσαμε καλλυντικά τα οποία προστατεύουν το δέρμα από την καθημερινή ταλαιπωρία της έντονης ζωής. Οι πλούσιες και ποικίλες φόρμουλες, με φυσικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα που εμπεριέχονται στα προϊόντα Ventus Beaute Aromatherapy καθιστούν δυνατή την ουσιαστική θρεπτική και ενυδατική δράση και κρατούν τα υψηλά στάνταρ στην αποτελεσματικότητα τους. Νιώστε την επιδερμίδα σας ανανεωμένη και σφριγηλή! Τονώστε ολόκληρο το σώμα, το πνεύμα και την διάθεση σας απομακρύνοντας το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας και το σημαντικότερο..... Απολαύστε αυτά που η φύση μας χαρίζει απλόχερα!!! 

  Έχω δοκιμάσει ήδη δύο σετ παλιότερα, και είχα ξετρελαθεί με τα αρώματα που έχουν. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας με ενημέρωσαν ότι μόνο τα γαλακτώματα σώματος και κάποιες μάσκες προσώπου έχουν parabens λόγω της ειδικής φόρμουλας που δημιουργούνται, αλλά πολύ σύντομα θα αντικατασταθεί. Είναι λοιπόν φυσικά προϊόντα , ελληνικά, με υπέροχα αρώματα που αξίζει να τα δοκιμάσουμε.

   Μου έστειλαν δύο κρέμες χεριών με καλέντουλα και αλόη για ενυδάτωση και θρέψη. Μάσκα μαλλιών με μέλι για θρέψη και ξέμπλεγμα των μαλλιών, ένα serum μαλλιών για ενυδάτωση, επανόρθωση και λάμψη. Δύο body milk με σανδαλόξυλο και ροζ λοτό για ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Και τέλος, ένα αρωματάκι white musk. Κάποια από αυτά θα δοθούν σε εσάς στο αμέσως επόμενο post που θα είναι giveaway.


   Η θεά Γαία ή αλλιώς θεά Γη είναι η πρωταρχική και μια από τις αρχαιότερες θεότητες της Ελληνικής μυθολογίας. Στη θεογονία του Ησιόδου προϋπήρχαν της δημιουργίας του κόσμου, αυτογέννητοι, η Γαία μαζί με το Χάος και τον Έρωτα. Όλη η διαμόρφωση του κόσμου ξεκινά από τη Γαία η οποία δημιουργεί το σύμπαν γεννώντας τα συστατικά του και μαζί με το χάος αποτελούν το πρώτο κοσμικό ζευγάρι της Δημιουργίας. Η Γαία, η Μητέρα Γη είναι η προσωποποίηση της φύσης, η δύναμη εκείνη που γεννά όλη την πλάση που περιβάλλει τον κόσμο και λατρεύεται ως υπέρτατη θεότητα. 

    Παρόλο που βασικά συστατικά τους είναι η ελιά και το φιστίκι, μυρίζει τόσο όμορφα και ιδιαίτερα, που δεν καταλαβαίνω καθόλου την μυρωδιά της ελιάς. Είναι η πρώτη μου επαφή με την συγκεκριμένη σειρά, και παρόλ' αυτά, λέτρεψα το άρωμα της. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη κανένα από αυτά τα προϊόντα, αφενός γιατί κάποια τα επέλεξα για εσάς, και αφετέρου γιατί τα παρέλαβα πριν δύο μέρες και πρώτα θέλω να τελειώσω κάποια άλλα προϊόντα και μετά να χρησιμοποιήσω αυτά.

    Τα προϊόντα που μου έστειλαν είναι: αντιρυτιδική κρέμα νύχτας, body butter, μάσκα μαλλιών για ενυδάτωση και ξέμπλεγμα μαλλιών, κρέμα ποδιών, αφρόλουτρο και λάδι σώματος.


   Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται giveaway για τρεις τυχερές με προϊόντα και των δύο σειρών. Επίσης θα δοκιμάσω τα προϊόντα που θα κρατήσω και θα σας κάνω αναλυτικό review. Τέλος, παρακάτω ακολουθούν δύο φωτογραφίες με τα προϊόντα και τα αρώματα που δημιουργεί η εταιρία. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα και όλες τις προτιμήσεις. Προϊόντα Ventus είχα βρει σε τοπικό super market. Gaia δεν έχω βρει πουθενά και ποτέ, οπότε θα επικοινωνήσω με την εταιρία ώστε να μας κατατοπίσουν, γιατί στο μέλλον θέλω να αποκτήσω κι εγώ κάποια προϊόντα.



    Πείτε μου εάν έχετε δει εσείς να πωλούνται κάπου συγκεκριμένα, και φυσικά εάν έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά. Περιμένετε το επόμενο post με τα δωράκια. Προς το παρόν σας φιλώ!!

                                                                         Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers