Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Jordana Lipliners review

     Πόσο καιρό περιμένατε review για τα μολυβάκια χειλιών της Jordana;;; Αρκετό νομίζω!! Όπως ξέρετε οι περισσότερες, αν όχι όλες, τα προϊόντα Jordana τα βρίσκουμε πλέον σε Online ελληνικά e-shops όπως το bebeauty και το MakeUp House. Είναι πολύ οικονομικά προϊόντα και τα βρίσκουμε σε τιμές του εξωτερικού.

      Έχω κάνει ήδη αναλυτικό review για τα κραγιόν της συγκεκριμένης εταιρίας που έχω στην συλλογή μου εδώ. Οπότε σήμερα ήρθε η ώρα να σας μιλήσω και για τα μολυβάκια που έχω δοκιμάσει! Έχω τρία στην συλλογή μου, στις αποχρώσεις: Sugar Bronze, Baby Berry, Gabernet. Είναι τρεις διαφορετικές αποχρώσεις που ταιριάζουν με πολλά κραγιόν.


     Καταρχήν, τα μολύβια είναι μηχανικά, δεν χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να ξύνω την μύτη τους. Παρόλο που είναι τόσο "μαλακά" δεν σπάνε εάν δεν έχω βγάλει μεγάλη επιφάνεια του προϊόντος, αλλά επίσης, δεν χρειάζομαι πολύ προϊόν για να γεμίσω τα χείλη μου. Συνήθως τα μηχανικά μολύβια τελειώνουν πιο γρήγορα απ' ότι τα ξύλινα λόγω ότι η μύτη λιώνει και τελειώνει πιο γρήγορα. Με τα συγκεκριμένα δεν είδα κάτι τέτοιο τόσο καιρό που τα χρησιμοποιώ.

     Επίσης, απλώνονται πανεύκολα και με ένα πέρασμα έχω γεμίσει τα χείλη μου σαν να ήταν κάποιο κραγιόν. Η εμφάνιση τους ξεγελάει, γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι δεν θα φοράτε κραγιόν αλλά κάποιο μολύβι. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, δεν χρειάζεται να προσθέσω άλλο προϊόν από πάνω γιατί δίνουν πλούσιο και θετικό αποτέλεσμα μόνα τους.




     Άλλο ένα super θετικό είναι ότι ενώ φοράω κάποιο από αυτά τα lip liners, δεν νιώθω να έχω κάτι στα χείλη μου. Γίνονται ένα μολύβι και χείλη. Ακόμη και το lip balm κάποιες φορές μας δείχνει την παρουσία του, όμως λίγα προϊόντα είναι αυτά που κάνουν τέλειο αποτέλεσμα χωρίς να μας "βαραίνουν". Αφήνουν τα χείλη απαλά με την ελαφριά υφή τους και διατηρούν το χρώμα για αρκετές ώρες. Εάν φοράω κάποιο κραγιόν από πάνω, σίγουρα θα μείνει το χρώμα στα χείλη για πολύ περισσότερες ώρες. Εάν όμως φοράω μόνο το μολύβι, τότε η διάρκεια τους μειώνεται στις 3 ωρίτσες. Ανάλογα πάντα το φαγητό κλπ.

    Η συνολική μου άποψη;; Δεν έχω βρει κάτι αρνητικό για αυτά τα μολυβάκια. Σίγουρα θα αποκτήσω κι άλλες αποχρώσεις στο μέλλον. Εννοείται ότι αξίζουν για την ένταση, την διάρκεια τους, αλλά και την ποσότητα τους.

    Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο μολύβι χειλιών από Jordana; Ή μήπως έχετε δοκιμάσει κάποιο άλλο προϊόν της;;; Πείτε μου στα σχόλια τις δικές σας απόψεις!! Φιλιά πολλά,

                                                                          Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers