Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

KORRES - Eau De Cologne, Gel Douche, Body Milk "Mango Candy"

    Τον τελευταίο καιρό τα προϊόντα Κορρές με κερδίζουν όλο και περισσότερο. Έχω πάρει πολλά προϊόντα της εταιρίας, εκ των οποίων τα 8/10 με άφησαν απόλυτα ικανοποιημένη. Στο σημερινό post όμως θα σας μιλήσω μόνο για μία νέα σειρά σώματος που δημιούργησε με υπέροχα φρούτα για την καλοκαιρινή τους περίοδο.


    Πριν λίγο καιρό σας είχα δείξει στο facebook μία αγορά με προϊόντα Κορρέ μόνο. Έχουν δημιουργήσει αφρόλουτρο, γαλάκτωμα σώματος και κολόνια σε αρκετά αρώματα όπως mango candy, summer wood, pure cotton, lily bouquet, apple blossom, κλπ.

    Η πρώτη μου επαφή με τα συγκεκριμένα προϊόντα ήταν όταν πήγα στο φαρμακείο της γειτονιάς μου να αγοράσω κάποια πραγματάκια. Ένα θα σας πω... Ξετρελάθηκα!! Μυρίζουν τόσο γλυκά, καλοκαιρινά, που απλά ήθελα να τα πάρω όλα. Η κοπέλα στο μαγαζί μου είπε τα καλύτερα (άλλο που δεν ήθελε να πουλήσει αυτή), μου είπε ότι διαρκεί το άρωμα τους, κλπ. Εγώ κρατήθηκα να μην τα πάρω τότε, γιατί μόνο η κολόνια κόστιζε 17€, 5€ το αφρόλουτρο νομίζω και άλλα 8€ το γαλάκτωμα. Μόλις επέστρεψα σπίτι μου όμως, μπήκα κατευθείαν σε online φαρμακεία να ψάξω ποια τα έχουν στη σελίδα τους και να βρω τα πιο οικονομικά. Τα βρήκα από online φαρμακείο και τα τρία μαζί στα 21€, δυστυχώς δεν βρίσκω το site όπου τα παρήγγειλα, και φυσικά αμέσως έκανα την παραγγελία για να τα αποκτήσω.

   Όσον αφορά το άρωμα, μυρίζουν εξίσου το ίδιο και τα τρία προϊόντα. Η διάρκεια τους είναι μηδαμινή θα έλεγα. Το αφρόλουτρο παραδείγματος χάριν, έχει διάρκεια μέχρι να σκουπίσω το σώμα μου με την πετσέτα. Το γαλάκτωμα αφήνει το άρωμα του επάνω στα ρούχα μέχρι την επόμενη ημέρα, αλλά στο σώμα διαρκεί για τρεις ώρες maximum. Τέλος, η κολόνια, έχει κάπως καλύτερη διάρκεια από body mist, αλλά και πάλι όχι κάτι το ιδιαίτερο. Διαρκεί επάνω μου το πολύ τέσσερις ώρες, και στα ρούχα μυρίζει μία ώρα περισσότερο, μετά εξαφανίζεται. Γενικά, όσο λάτρεψα τις μυρωδιές της σειράς, τόσο απογοητεύτηκα με τη διάρκεια τους.



   Ας περάσουμε όμως στην ενυδάτωση. Το αφρόλουτρο είναι αρκετά ενυδατικό, κάνει πλούσιο αφρό με λιγότερη ποσότητα από τα απλά αφρόλουτρα του Κορρέ, που συνήθως θέλουν αρκετή ποσότητα για να κάνουν σαπουνάδα και να καθαρίσουν όλο το σώμα. Ενώ το γαλάκτωμα ενυδατώνει πολύ καλά την επιδερμίδα, όμως χρειάζεται τρία-πέντε λεπτά για να απορροφηθεί πλήρως.

    Η συνολική μου άποψη είναι μέτρια προς καλή. Εάν είχαν διάρκεια θα ήταν super προϊόντα. Εάν τα βρείτε σε προσφορά να δοκιμάσετε σίγουρα κάποιο αφρόλουτρο και την αντίστοιχη κρέμα, θα σας ταξιδέψει σε παραδεισένια μέρη και στην καρδιά του καλοκαιριού. Σίγουρα θα αγοράσω στο μέλλον το αφρόλουτρο και γαλάκτωμα καρύδας, ήταν το αμέσως επόμενο καλύτερο άρωμα για εμένα. Εννοείται ότι περιμένω τα σχόλια σας, ποιες μυρωδιές ξεχωρίσατε κι εάν δοκιμάσατε κάποιο από αυτά πως σας φάνηκε. Καλή συνέχεια σας εύχομαι και να περνάτε όμορφα!! Φιλιά πολλά,

                                                                        Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers