Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Project Pan with 10 products

     Πόσες από εμάς έχουν πάρει προϊόντα περιποίησης, μακιγιάζ, ακόμη και τρόφιμα, που δεν τους άρεσαν, και συνήθως τα πέταξαν;;; Όλες νομίζω. Τα τελευταία χρόνια, προτιμώ να δίνω τα πράγματα που δεν χρησιμοποιώ πια ή δεν μου αρέσουν, όπως ρούχα, καλλυντικά, αξεσουάρ, γιατί κάποιος άλλος μπορεί να τα ευχαριστηθεί. Όμως, υπάρχουν κάποια προϊόντα τα οποία κάποια στιγμή τα λάτρεψα και τα χρησιμοποίησα αρκετά κι έπειτα τα άφησα στην άκρη, γιατί απλά μπήκαν στη ζωή μου νέα προϊόντα που με ενθουσίασαν περισσότερο.


     Αποφάσισα λοιπόν να ξεκινήσω ένα πρόγραμμα με 10 προϊόντα, όπου θα μπουν στην καθημερινή μου ρουτίνα για τρεις μήνες, μέχρι να τα τελειώσω. Κάποια από αυτά δεν μου άρεσαν και γι' αυτό δεν τα χρησιμοποιούσα, κάποια άλλα μου άρεσαν, αλλά και πάλι σταμάτησα να τα χρησιμοποιώ. Ας δούμε λοιπόν ποια πραγματάκια επέλεξα να χρησιμοποιήσω μέχρι τέλους.

   Προϊόντα μακιγιάζ: BB cream - Locherber, δεν μου άρεσε το λιπαρό τελείωμα που άφηνε, καθώς επίσης η ανύπαρκτη κάλυψη. CC cream - Bioten, είναι πολύ πορτοκαλί για το πρόσωπο μου και η διάρκεια της δεν με ξετρέλανε, πιστεύω ότι φεύγει με το παραμικρό. Και τέλος, Blush stick Natural - Korres, το χρησιμοποιούσα για κοψίματα πριν λίγο καιρό, αλλά επειδή κοκκινίζει το χρησιμοποιούσα ως βάση κάτω από το bronzer στα ζυγωματικά και στην μύτη. Θέλω λοιπόν να το τελειώσω πριν να έρθει το καλοκαίρι, ώστε να έχω την δυνατότητα τότε να χρησιμοποιώ τις άλλες αποχρώσεις της σειράς.


   Προϊόντα προσώπου: 24η κρέμα προσώπου Cleria - Pharmasept, είναι ενυδατική κρέμα κατά των πανάδων, εκτός όμως την ενυδάτωση δεν είδα κάτι άλλο. Έτσι την άφησα στην άκρη. Επειδή όμως ενυδατώνει την επιδερμίδα, αποφάσισα να την βάλω στο project pan ώστε να την χρησιμοποιώ εντατικά και να την τελειώσω. Eye gel cream vitale - Avon, είναι η πρώτη κρέμα που χρησιμοποιούσα στην περιοχή των ματιών κι ενυδάτωνε απίστευτα καλά την επιδερμίδα. Όμως επειδή δοκίμασα άλλες εξίσου καλές, την συγκεκριμένη την άφησα στην άκρη και δεν την χρησιμοποιώ εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα να κοντεύει να λήξει. Κρέμα ημέρας με αλόη - Ferveli, δεν μου άρεσε καθόλου γιατί ήταν πολύ βαριά, όμως μπορώ να την χρησιμοποιώ σαν κρέμα χεριών. 


   Διάφορα προϊόντα: Bb shine, Shining spray - Bumble and bumble, επειδή τα μαλλιά μου είναι σγουρά δεν φαίνεται η γυαλάδα που προσφέρει κι έτσι δεν χρησιμοποιώ το σπρέι, αλλά όταν πιάνω κότσο ή αλογουρά τα μαλλιά μου μπορώ να ρίχνω λίγο από το υγρό και να γυαλίζουν. Το αρνητικό του είναι η μυρωδιά που έχει, είναι σαν καμένο μαλλί από το πιστολάκι και δυστυχώς μένει στα μαλλιά για ώρες, δεν φεύγει γρήγορα. Hand cream cocoa butter - Avon, μία αγαπημένη κρέμα που απλά βαρέθηκα να χρησιμοποιώ. Λατρεύω την ενυδάτωση που προσφέρει, αλλά επειδή έχει μεγάλη ποσότητα, την άφησα στην άκρη σχεδόν τελειωμένη. 8in1 total action - Eveline, σκληρυντικό βερνίκι νυχιών, όπου απλά δεν έκανε τίποτα στα νύχια μου κι έτσι δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου. Αποφάσισα λοιπόν να το χρησιμοποιώ ως βάση μήπως και το τελειώσω... Και που ξέρετε, ίσως δω αποτελέσματα... Τελευταίο προϊόν είναι: Chanel eau Tendre - Ελιξίριο, το αυθεντικό άρωμα είναι το αγαπημένο μου, αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο δεν έμοιαζε αρκετά, κι όσο περνάει ο καιρός αλλοιώνεται η μυρωδιά του. Για να μην το πετάξω λοιπόν το συμπεριέλαβα κι αυτό στο project pan για να το τελειώσω.


     Ελπίζω να φαίνονται τα σημεία όπου έχω σημειώσει επάνω στα προϊόντα, βέβαια σε λίγο καιρό που θα κάνω update με την πρόοδο μου, θα σας δείξω αναλυτικότερα τα προϊόντα.

     Επίσης, σε κάποια από αυτά έχω κάνει αναλυτικό review και μπορείτε να πατήσετε επάνω στα προϊόντα για να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο post, όπου μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

     Στο σημείο αυτό έφτασα στο τέλος της ανάρτησης. Θα επανέλθω σε τρεις εβδομάδες με αντίστοιχο post προόδου, ώστε να δούμε μαζί εάν κατάφερα να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα και πόση ποσότητα κατανάλωσα. Πείτε μου εάν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσω κι άλλο project pan με προϊόντα σώματος αλλά και περιποίησης προσώπου. Περιμένω τα σχόλια σας!! Σας φιλώ!!!

                                                                       Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers