Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

eVitamins Unboxing & first impression

    Ένα διαφορετικό Post με προϊόντα που μου έστειλε το eVitamins θα δείτε σήμερα. Για την ακρίβεια, θα δείτε φωτογραφίες από την στιγμή που άνοιξα το πακέτο και το περιεχόμενο του. Πρώτα όμως ας πούμε λίγα λόγια για το ηλεκτρονικό κατάστημα e-vitamins.
 
     Είναι e-shop της Αμερικής, κάτι αντίστοιχο με το i-herb, όμως μπορείτε να πληρώσετε μεταφορικά μέσω πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας κι αν κάνετε unboxing βίντεο, τους στέλνετε το αντίστοιχο βίντεο και τα στοιχεία σας και σας στέλνουν πίσω τα μεταφορικά έξοδα. Το πακέτο μου ήρθε σε 20 ημέρες περίπου, αλλά εγώ μένω σε επαρχία, οπότε θεωρώ ότι είναι πολύ καλός ο χρόνος μεταφοράς. Τέλος,  μόλις σταλεί το δέμα σας στέλνουν e-mail με τον αριθμό αποστολής και το χρονικό όριο που υπολογίζουν ότι θα το λάβετε, καθώς επίσης, όταν επισκέπτεστε το site με τον κωδικό αποστολής σας ενημερώνει που βρίσκετε το πακέτο σας.

     Εάν θέλετε να παραγγείλετε από το evitamins, μην ξεχάσετε πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας να χρησιμοποιήσετε τον εκπτωτικό κωδικό 1017486 ώστε να έχετε κέρδος $5.00 στην πρώτη σας παραγγελία. 


     Το πακέτο λοιπόν περιέχει ένα σετ από τα πολύ γνωστά και πολυσυζητημένα eos lip balms. Είναι έξι balms με γεύσεις μέντας, φράουλας και φρούτων. Μυρίζουν εξαιρετικά, ενυδατώνουν τα χείλη, όμως δεν νιώθω ότι το κάνουν σε βάθος. Δηλαδή εάν έχει κάποια σκασμένα χείλη, δεν θα της προτείνω αυτά τα balms, αλλά της Apivita πχ. Εγώ χρησιμοποιώ αυτές τις ημέρες με την γεύση καλοκαιρινών φρούτων που είναι στην κόκκινη συσκευασία και είδα ότι τα χείλη μου είναι απαλά, δεν είναι λιπαρό όπως άλλα balms, αλλά δημιουργεί στα χείλη μου πετσάκια αρκετά συχνά. Το χρησιμοποιώ όλη μέρα γιατί η συσκευασία του είναι πανέμορφη και βολική, αλλά δεν είναι 100% αγαπημένο προϊόν. Ίσως οι άλλες γεύσεις είναι καλύτερες στα χείλη μου. Μόλις λοιπόν τα δοκιμάσω όλα σίγουρα θα κάνω αναλυτικότερο post.


     Τέλος, μου έστειλαν μία μπλουζίτσα με το λογότυπο e-vitamins, πολύ έξυπνη κίνηση.


     Επειδή όπως ήδη θα έχετε καταλάβει, τα balms είναι έξι με τρεις γεύσεις. Επειδή εγώ μέχρι να πεθάνω θα έχω lip balms, σκέφτηκα να κρατήσω κάποια για ένα επερχόμενο giveaway ώστε να δώσω σε κάποιες την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν. Εάν σας αρέσει αυτή η ιδέα, αφήστε ένα σχόλιο από κάτω ώστε να γίνει συντομότερα αυτός ο διαγωνισμός.

     Εσείς έχετε παραγγείλει από το e-vitamins; Πως σας φάνηκε ως site και μεταφορά;;; Θέλω επίσης να μάθω εάν έχετε δοκιμάσει τα eos lip balms και πως σας φάνηκαν. Αυτά από εμένα. Θα τα πούμε στο επόμενο post σύντομα!

                                                           Φιλιά πολλά,
                                                                            Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers