Τρίτη 26 Μαΐου 2015

The best Eye cream i used .... Dr. K

    Όλες μας ψάχνουμε προϊόντα που να ενυδατώνουν την επιδερμίδα μας και να την φροντίζουν κατάλληλα ώστε να διατηρούν το δέρμα μας φρέσκο και λαμπερό. Η περιοχή των ματιών που είναι ακόμη πιο ευαίσθητη χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη φροντίδα.

    Η περιοχή γύρω από τα μάτια μου είναι ξηρή. Συχνά, κάποια προϊόντα μου προκαλούν ερεθισμό σαν έγκαυμα, οπότε πρέπει να προσέχω εις διπλούν ποια προϊόντα χρησιμοποιώ. Αυτό τον μήνα, δοκίμασα μία κρέμα ματιών η οποία μου προκάλεσε ερεθισμό στα μάτια, σε βαθμό που δεν μπορούσα να ενυδατώσω την περιοχή κι ούτε έβρισκα ανακούφιση από καμία κρέμα. Δοκίμασα λοιπόν την κρέμα ματιών Dr. K 24H age block, όπου την είχα βρει στο πρώτο κουτάκι του χρόνου στο Glowbox (δείτε εδώ όλο το περιεχόμενο).


    Είναι μία παχύρρευστη κρέμα σαν βούτυρο. Παρόλ' αυτά απλώνεται εύκολα κι ενυδατώνει την περιοχή εκπληκτικά καλά. Εγώ μόλις την χρησιμοποίησα στην ερεθισμένη περιοχή, αμέσως ένιωσα ανακούφιση. Βέβαια, η πληγή έφυγε μετά από δύο ημέρες εντατικής ενυδάτωσης. Είναι σε βαζάκι όπως βλέπετε, αλλά το κουτάκι της είχε σπάτουλα για να μην βάζω τα δάχτυλα μου μέσα. Πολύ θετικό αυτό!! Επίσης η εταιρία είναι ελληνική και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκα ένα τόσο αξιόλογο προϊόν που θα ξαναπάρω σίγουρα σε ελληνική εταιρία.


    Οι πληροφορίες στο site μας ενημερώνουν:
    Ενυδατική αντιοξειδωτική κρέμα ματιών, για εντατική αντιγήρανση, σύσφιξη και βελτίωση της υφής του δέρματος των άνω και κάτω βλεφάρων με την συνύπαρξη υαλουρονικού οξέος και της βιταμίνης Α.
    Το Actiflow, συστατικό που προέρχεται από τη μαγιά και είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίτες και βιταμίνη ΡΡ βελτιώνει τη λειτουργία του αγγειακού συστήματος και τονώνει τη μικροκυκλοφορία, με αποτέλεσμα να «σβήνει» τους μαύρους κύκλους και η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών να αποκτά πιο ομοιόμορφο χρώμα.
    Παράλληλα, το πολύτιμο Eyeseryl, τετραπεπτίδιο που έχει μελετηθεί και βραβευτεί για την προσφορά του, δρα κατά της κατακράτησης υγρών, που είναι ο πιο βασικός μηχανισμός για τον σχηματισμό οιδημάτων, στα οποία οφείλονται οι αντιαισθητικές «μαύρες σακούλες», ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας.
   Χωρίς χρώμα και με μη αλλεργιογόνο άρωμα, περιέχει επίσης ειδικά φίλτρα προστασίας ενάντια στις ακτίνες UVA / UVB του ήλιου SPF 6 

  Επίσης, μας ενημερώνει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί κοντά στα  βλέφαρα, γιατί εάν μπει στα μάτια μας θα έχουμε το αίσθημα καύσου. Πραγματικά καίει τα μάτια, αλλά όχι έντονα ώστε να κοκκινίσουν ή να δακρύσουν, ή ακόμη και να μην μπορώ να τα ανοίξω, γιατί μου έχει τύχει και αυτό.
   Εκτός από την πλούσια και επουλωτική ενυδάτωση δεν είδα κάτι άλλο από αυτά που υπόσχεται, ίσως όταν αλλάξω ενυδατική να καταλάβω τη διαφορά και να κάνω ένα update post γι' αυτήν.

   Θεωρώ ότι είναι μία κρέμα που κοστίζει πανάκριβα, 40€, αλλά πραγματικά τα αξίζει. Όσες την έχετε δοκιμάσει θέλω να μου πείτε την γνώμη σας κι εάν λειτούργησε και σε εσάς τόσο θετικά όσο εμένα.Περιμένω τα σχόλια σας!!

                                             Φιλιά πολλά,
                                                                   Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers