Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

review lipliner by "Lovie"

   Πριν από ένα περίπου χρόνο, έμαθα μέσα από τα βίντεο πολλών κοριτσιών για την ελληνική εταιρία lovie. Είναι μία οικονομική εταιρία με πολύ δημοφιλή τα κραγιόν της. Είχα αγοράσει κάποια πράγματα από το online e-shop τους, μέσα σε αυτά ήταν και αρκετά μολύβια χειλιών. Σήμερα, μετά από ένα χρόνο περίπου, ήρθε η στιγμή να σας μιλήσω γι' αυτά και να σας πω την γνώμη μου, καθώς, να δείτε φορεμένα στα χείλη το κάθε μολύβι ώστε να δείτε την απόδοση τους. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.


   Η συγκεκριμένη σειρά μολυβιών είναι για μάτια και χείλη. Είναι αρκετά μαλακά ώστε να απλώνονται σαν βούτυρο στα χείλη ή στα μάτια (μιας κι έχω ένα μολύβι για τα μάτια κι είναι εξίσου μαλακό), αλλά όχι τόσο μαλακά ώστε να λιώνει η μύτη μόλις ξύσω το μολύβι ή το πιέσω περισσότερο απ' ότι πρέπει.


   Η απόδοση τους είναι αρκετά έντονη με ένα πέρασμα. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω η απόδοση τους είναι τόσο απαλή και βουτυρένια, που όποιος με βλέπει έχει την αίσθηση ότι φοράω κραγιόν. Ειλικρινά δεν ξεχωρίζει. Το μόνο αρνητικό τους είναι ότι εάν κάποιος έχει ξερά χείλη και τα χρησιμοποιήσει σκέτα, χωρίς κραγιόν, μετά από 2-3 ώρες το μολύβι θα κάνει ακόμη πιο έντονες τις γραμμές.


   Τέλος, η διάρκεια τους είναι μικρή. Επειδή μου αρέσουν πολύ τα χρώματα τους, τα χρησιμοποιώ μόνα τους όταν θα βγω για 1-2 ώρες. Μετά το δίωρο χάνονται από τις άκρες των χειλιών μου, οπότε εάν τα χρησιμοποιώ για περισσότερες ώρες επιλέγω να φορέσω κάποιο κραγιόν από πάνω για μεγαλύτερη διάρκεια. Όπως καταλάβατε λοιπόν, δεν έχουν διάρκεια ούτε σε φαγητό ή σε ποτό, ούτε σε κοπέλες που γλύφουν συνεχώς τα χείλη τους.


   Για τα 2σχεδόν ευρώ που κοστίζουν, έμεινα πολύ ικανοποιημένη! Σίγουρα θα ήθελα να είχαν μεγαλύτερη διάρκεια, όμως κι έτσι μου αρέσουν αρκετά. Εσάς πως σας φάνηκαν οι αποχρώσεις;;;; Έχετε δοκιμάσει κάποιο;;; Εγώ πιστεύω ότι αξίζει να τα δοκιμάσετε! Εσείς;;; Καλή εβδομάδα σας εύχομαι και να περνάτε όμορφα!!

                                                        Φιλιά πολλά,
                                                                            Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers