Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Bebeauty haul

    Πριν από ένα με ενάμιση μήνα, έκανα κάποιες αγορές από το bebeauty.gr. Η επιλογή η δική μου ήταν για μία παλέτα της W7 και κάποια προϊόντα Barry M.. Φυσικά, δεν αρκέστηκα μόνο σε αυτά, γιατί ήθελα ακόμη κάποια πραγματάκια να δοκιμάσω, οπότε ας ξεκινήσουμε.

    Το πρώτο προϊόν που ήθελα να δοκιμάσω ήταν η παλέτα In the Mood της W7. Είναι απομίμηση της Urban Decay Basics κι ήθελα πολύ να την αποκτήσω. Μου αρέσει πολύ η απόδοση της, η διάρκεια της καθώς και η ανάμιξη που γίνεται στα χρώματα. Θα τα δείτε φορεμένα εδώ. Σίγουρα αξίζει να την αποκτήσετε!!


    Επόμενο προϊόν που επέλεξα είναι ένα ρουζ από Barry M. το Make Me Blush powder 509. Αυτό δεν το έχω φορέσει ακόμη, αλλά στο χέρι μου που το δοκίμασα δεν ενθουσιάστηκα. Θεωρώ ότι θέλει πολύ χτίσιμο για να φανεί το χρώμα, και η συγκεκριμένη απόχρωση είναι για πολύ λευκές επιδερμίδες.


    Άλλο ένα προϊόν από Barry M. είναι το concealer Flawless Light Perfect στην απόχρωση 2 Nude. Το χρησιμοποίησα μία φορά, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ακόμη.


    Επίσης, είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το Complete Cover 2-1 foundation concealer της Jordana. Επέλεξα την απόχρωση 01 fair beige, γενικά φέτος δεν έχω μαυρίσει σχεδόν καθόλου και δεν επέλεξα σκούρα χρώματα. Το έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές, είναι όντως πολύ καλό, αν και την πουδρίτσα την χρειάζομαι μετά οπωσδήποτε.

    Τέλος, πήρα δύο μολύβια χειλιών και δύο κραγιόν. Τα μολύβια είναι και τα δύο από Jordana, το ένα είναι το 15 Scarlet και το άλλο το Sedona Red. Το κραγιόν σε μορφή στυλό είναι από Jordana το 07 rock n rouge. Και τέλος, το κραγιόν είναι από Barry M. το 158. Όλα τα προϊόντα χειλιών φαίνονται εξαιρετικά, μόλις έχω ολοκληρωμένη άποψη θα δείτε review.


     Αυτά είχα να σας δείξω. Πείτε μου εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν ή εάν σκέφτεστε να αγοράσετε κάποιο από αυτά. Τα περισσότερα θα τα δείτε σε makeup of the day στο μέλλον. Μέχρι τότε, καλή εβδομάδα σας εύχομαι!!! Φιλιά πολλά!!

                                                                              Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers