Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Αποτυχίες Οκτωβρίου 2015


      Άλλος ένας μήνας πέρασε, και δυστυχώς άφησε αποτυχημένα προϊόντα πίσω του. Τον Σεπτέμβριο δεν είχα κάνει non favourites post, επειδή έλειπα σε ταξίδι όλο το μήνα σχεδόν και δεν δοκίμασα πολλά νέα προϊόντα, όμως αυτό τον μήνα χρησιμοποίησα και τελείωσα πολλά προϊόντα.

     Σήμερα θα σας μιλήσω για τις αποτυχίες προϊόντων που συνάντησα όλο τον μήνα και γιατί. Θα ξεκινήσω με την πιο παλιά αγορά μου που είναι το Balsamo από milmil, είναι conditioner με λάδι καρύδας. Μυρίζει πολύ όμορφα! Όταν το απλώνω στα μαλλιά μου τα νιώθω πολύ μαλακά, αλλά μόλις το ξεβγάλω, αφήνει τα μαλλιά μου το ίδιο ξηρά όπως ήταν πριν το λούσιμο. Γενικά, τα conditioner της σειράς, δεν έκατσαν πολύ καλά στα δικά μου μαλλιά, ενώ η μάσκα τους είναι εξαιρετική.


     Επόμενη αποτυχία είναι ένα micellar νεράκι από La Roche-Posay. Δεν μου άρεσε καθόλου. Αφαιρούσε ελαφρώς το makeup που ήταν στην επιφάνεια, ενώ το μακιγιάζ που ήταν στους πόρους έμενε εκεί. Δεν αφαιρούσε το μακιγιάζ των ματιών, αντίθετα, το μετέφερε σε όλο το πρόσωπο. Και γενικά, ένιωθα ότι έκανε λάσπη επάνω στο δέρμα μου. Σκέτη αποτυχία!


     Τέλος, άφησα ένα προϊόν που μου άρεσε, αλλά με απογοήτευσε συγχρόνως. Μιλάω για το σαμπουάν Terpsichore για λάμψη κι αναζωογόνηση για βαμμένα μαλλιά. Είναι σε στέρεα μορφή, αλλά η ένωση του με τα βρεγμένα μαλλιά κάνει πλούσια σαπουνάδα. Μυρίζει διακριτικά, αλλά όμορφα, και γενικά μέχρι εδώ όλα καλά. Μόλις ξέβγαζα τα μαλλιά μου, ήταν πιο ξηρά κι από πριν τα λούσω. Όμως, θα μου πείτε, αφού δεν έχω βαμμένα μαλλιά, και το πρόβλημα μου είναι η ξηρότητα, γιατί φταίει το προϊόν;;; Κι έχετε απόλυτο δίκιο. Σε αυτό το σημείο θέλω να σας πω ότι η αποτυχία του μήνα δεν είναι τόσο το προϊόν όσο το Glowbox που το περιείχε.
      Όλες πλέον γνωρίζετε ότι για να παραγγείλεις κάποιο συνδρομητικό κουτί, θα πρέπει να συμπληρώσεις μία λίστα με τον τύπο μαλλιών, επιδερμίδας, χρώματος, κλπ. Εγώ λοιπόν σε αυτή την λίστα είχα συμπληρώσει ότι ΔΕΝ έχω βαμμένα μαλλιά. Δεν είδαν την λίστα μου;;;; Ποιος ο λόγος να την συμπληρώσω εάν δεν γίνεται αντιληπτή;;;; Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό, κι επειδή πλέον όλα τα κουτάκια έχουν μέσα ακριβώς τα ίδια προϊόντα, δεν αλλάζουν ούτε στον τύπο επιδερμίδας, σταμάτησα να σας δείχνω το περιεχόμενο του δικού μου κουτιού. Όπως καταλάβατε, το έπαιρνα μέχρι τον προηγούμενο μήνα, για να δώσω μία ακόμα ευκαιρία. Πλέον άλλαξε και θα βγαίνει κάθε δύο μήνες. Ίσως ξαναπροσπαθήσω να το αγοράσω στο μέλλον, ίσως πάλι όχι.
      Ενημερωτικά σας λέω ότι το σαμπουάν το χρησιμοποιώ για να πλύνω τα πινέλα μου και κάνει εξαιρετική δουλειά!!


      Είμαι σίγουρη, ότι πολλές από εσάς έχετε αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο συνδρομητικό κουτί. Πείτε μου τι σας ενόχλησε εσάς και τι σας απογοήτευσε. Επίσης, εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα, πείτε μου εάν στο δικό σας τύπο επιδερμίδας και μαλλιών έκατσαν καλύτερα από εμένα. Ανυπομονω να δω τα σχόλια σας!!

                                                       Φιλιά πολλά,
                                                              Κωνσταντίνα
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers