Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Lift Instant eye cream - Aslavital

     Στην καθημερινή μας προστασία προσώπου, χρησιμοποιούμε ένα καλό καθαριστικό, κρέμα προσώπου και κρέμα ματιών. Σήμερα θα σας μιλήσω για την κρέμα ματιών Lift Instant για μάτια και χείλη από την Aslavital.


     Είναι μία κρέμα τζελ που υπόσχεται απαλότητα, ενυδάτωση και λάμψη. Απαλύνει τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους. Είναι 15ml και κοστίζει περίπου 15€. Εγώ δεν έχω μαύρους κύκλους, οπότε δεν γνωρίζω να σας πω εάν κάνει πράγματι κάποια δουλειά, παρόλ' αυτά έχω λεπτές γραμμές, οι οποίες δεν έχουν ελαχιστοποιηθεί. Σε εμένα λοιπόν δεν έκανε ότι υποσχόταν.


     Όμως, πρόσφερε πλούσια ενυδάτωση όσο καιρό την χρησιμοποιούσα, ούτε μία φορά δεν εμφανίστηκαν πρηξιματάκια κάτω από τα μάτια. Δεν παρουσίασε κανένα ερεθισμό στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, όσο κοντά κι αν άπλωνα την κρέμα κάποιες φορές. Πριν λίγες ημέρες μου τελείωσε όμως, και παρατήρησα ότι από την πρώτη χρήση της νέας κρέμας, εμφάνισα έντονα πρηξίματα, οπότε εάν έχετε παρόμοιο πρόβλημα να την δοκιμάσετε.


     Η διάρκεια της ήταν περίπου τρεις μήνες, οπότε θεωρώ για την τιμή της και την καθημερινή χρήση που της έκανα, δύο φορές την ημέρα σίγουρα, είναι πολύ καλή. Τέλος, ένα ακόμη θετικό που έχει είναι το λεπτό στόμιο της, όπου μπορείς να βγάλεις ελάχιστη ποσότητα. Συνήθως, οι περισσότερες κρέμες έχουν μεγάλο στόμιο ή αντλία, όπου πρέπει να προσέχουμε μη βγάλουν περιττή ποσότητα και πάει χαμένη. Με την συγκεκριμένη δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

     Εάν την έχετε δοκιμάσει, περιμένω να μου πείτε την άποψη σας. Εάν σας ενδιαφέρει να την δοκιμάσετε, θα την βρείτε στο Cherrybox. Καλή εβδομάδα σας εύχομαι!!! Φιλιά πολλά!!

                                                                    Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers