Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Review Creamy Face & Eye Foam Cleanser - Apivita

      Πριν από ένα χρόνο, το συγκεκριμένο προϊόν είχε κάνει πάταγο. Όλες μιλούσαν για τον κρεμώδη αφρό καθαρισμού προσώπου της apivita, άλλες γι' αυτόν με την ελιά και την λεβάντα, κι άλλες γι' αυτόν με την πρόπολη και το κίτρο.


      Η διαφορά τους απ' ότι ξέρω, είναι ότι το ένα είναι σε κρεμώδη μορφή ενώ το άλλο σε τζελ. Επίσης, στο ένα αναφέρεται ότι είναι κατάλληλο για τα μάτια, ενώ στο άλλο όχι. Φυσικά μπορείτε να βρείτε το είδος που προτιμάτε εσείς, ανάλογα τον τύπο της επιδερμίδας σας.

      Σήμερα όμως, θα μιλήσουμε για τον κρεμώδη αφρό καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια με ελιά και λεβάντα. Είναι στα 200ml και κοστίζει γύρω στα 10€. Στην φωτογραφία βλέπετε ότι περιέχει 300ml, γιατί έτυχε πέρυσι να το βρω με περισσότερο προϊόν. Σας ενημερώνω ότι το συγκεκριμένο το έχω τελειώσει κι έχω αγοράσει ήδη καινούριο.

      Όπως καταλαβαίνουμε από τις λεπτομέρειες στο μπουκάλι, είναι σε μορφή κρέμας, όπου σε νωπά χέρια και πρόσωπο γίνεται αφρός. Είναι αρκετά απαλός με το πρόσωπο, το καθαρίζει, το κρατάει ενυδατωμένο και το αφήνει πολύ απαλό. Είναι από τα καλύτερα καθαριστικά που έχω δοκιμάσει. Εγώ τον χρησιμοποιώ συνήθως το βράδυ, επειδή η λεβάντα μου αρέσει πολύ και με χαλαρώνει. Μυρίζει διακριτικά, οπότε εάν οι έντονες μυρωδιές δεν σας αρέσουν, πιστεύω ότι θα σας βολέψει.


     Ένα θετικό του είναι ότι αφαιρεί το μακιγιάζ, όσο βαρύ κι αν είναι. Σε περίπτωση που η μάσκαρα είναι αδιάβροχη, σε δύο πλυσίματα με το συγκεκριμένο αφρό θα αφαιρεθούν τα πάντα. Όπως έχετε παρατηρήσει, καθυστερώ πολύ να τελειώσω κάποιο προϊόν ντεμακιγιάζ, ακριβώς επειδή προτιμώ το συγκεκριμένο προϊόν, όπου με μισό πάτημα της αντλίας θα αφαιρέσει τα πάντα.

    Μιας και είπα αντλία, σίγουρα είναι ένα μεγάλο συν για τέτοιου είδους προϊόντα. Είναι άκρως βολική. Επίσης, το προϊόν δεν θα τελειώσει ποτέ. Εμένα μου τελείωσε στους 6 μήνες, επειδή έπλενα τα πινέλα μου. Εάν το χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά για το πρόσωπο, θα σας κρατήσει ένα χρόνο τουλάχιστον.


    Όπως είπα παραπάνω, εγώ πλένω τα πινέλα μου με το συγκεκριμένο καθαριστικό. Αφαιρεί τα πάντα, αφήνει τις τριχούλες μαλακές και μοσχομυρίζουν. Με έχει βολέψει πάρα πολύ με τον καθαρισμό των πινέλων. Παλιότερα, χρησιμοποιούσα σαμπουάν ή άλλα καθαριστικά προσώπου και παιδευόμουν πολύ μέχρι να καθαρίσουν. Πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα, είναι σούπερ.

    Και τέλος, το μεγαλύτερο θετικό όλων, είναι τα 92% φυσικά συστατικά που έχει και τα 0% parabens, mineral oils και όλα τα βλαβερά συστατικά που περιέχουν τα περισσότερα προϊόντα.

    Θεωρώ ότι αξίζει πραγματικά να το αποκτήσετε. Είμαι σίγουρη ότι θα το ευχαριστηθείτε πάρα πολύ. Κάποια προϊόντα της apivita, μπορείτε να τα αγοράσετε σε travel size. Εάν ψάξετε σε κάποια online φαρμακεία, ίσως να βρείτε μικρές ποσότητες όπου μπορείτε να τα αγοράσετε οικονομικότερα, να τα δοκιμάσετε κι αν σας αρέσουν, στο μέλλον να τα αποκτήσετε σε κανονικό μέγεθος.

    Ελπίζω να σας βοήθησα για τις μελλοντικές αγορές σας. Εάν το έχετε δοκιμάσει αφήστε μου σχόλιο με την άποψη σας, πως σας φαίνεται κι αν θα το αγοράσετε ξανά. Εάν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμη, θα το δοκιμάσετε στο μέλλον;;; Καλό σαββατοκύριακο σας εύχομαι!! Να περνάτε όμορφα!!

                                                           Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers