Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Review - Intelligent & They' re Real mascara

       Πολύ καιρό σας δείχνω μάσκαρες που αγαπώ ή όχι, αλλά δεν έχετε δει αναλυτικό review με τους λόγους που τις ξεχώρισα ή τις αρνήθηκα. Σήμερα είμαι εδώ για να σας μιλήσω για δύο μάσκαρες που ξεχώρισα, την κάθε μία για διαφορετικό λόγο.


       Πριν ξεκινήσω να σας πω την γνώμη μου, να σας ενημερώσω ότι οι φωτογραφίες που θα δείτε με τις μάσκαρα φορεμένες είναι με ένα χέρι μόνο.

       Θα ξεκινήσω λοιπόν με την They' re Real μάσκαρα της Benefit. Έχει πλαστικό βουρτσάκι με κοντά τριχάκια, σε ίση απόσταση ταξινομημένα. Το ιδιαίτερο που έχει αυτό το βουρτσάκι είναι ότι στο μπροστινό μέρος έχει επίσης δοντάκια, όπου μπορούμε να βάψουμε και τις πιο μικρές τριχούλες. Και τέλος είναι αδιάβροχη.


      Δίνει έντονο χρώμα στις βλεφαρίδες με ένα πέρασμα, δίνει και κρατάει την καμπύλη όσες ώρες την φοράω. Προσφέρει διαχωρισμό, όγκο και μήκος. Το αρνητικό της είναι ότι λερώνομαι πάντα όταν την τοποθετώ, σ' αυτό βέβαια φταίω εγώ. Κι επίσης, γίνεται πιο πηχτή μετά από τρεις με τέσσερις μήνες, δεν ξεραίνεται όμως, αλλά δεν προσφέρει τον ίδιο διαχωρισμό και αφήνει μικρά κομματάκια.


     Εάν με ρωτούσατε όμως, θα σας έλεγα ότι θα την αγόραζα ξανά, αλλά σε travel size. Σε εμένα έκατσε πολύ καλά, πρόσφερε όσα εγώ ήθελα και την χρησιμοποίησα μέχρι τέλους.

     Τώρα, ας περάσουμε στην Intelligent mascara από aden. Έχει πλαστικό βουρτσάκι, ελαφρώς κωνικό, με δοντάκια που μεγαλώνουν όσο "παχύτερο" γίνεται το βουρτσάκι, αλλά παραμένουν σε ίση ταξινόμηση.


    Δίνει πολύ έντονο χρώμα με ένα πέρασμα, δίνει διαχωρισμό, κρατάει την καμπύλη στις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει. Χτίζεται το αποτέλεσμα της, αλλά τις κολλάει λίγο και δεν το προτιμώ. Το αρνητικό της είναι ότι αργεί να στεγνώσει. Δεν θυμάμαι όταν την πρωτοδοκίμασα να είχα παρόμοιο πρόβλημα. Πλέον, αυτή την περίοδο που την χρησιμοποιώ ξανά, παρατηρώ ότι θέλει αρκετό χρόνο να στεγνώσει, με αποτέλεσμα να γίνομαι καθημερινά χάλια. Βέβαια, όταν στεγνώσει δεν πάει πουθενά.


   Να σας πω την αλήθεια, ενώ μου αρέσει το αποτέλεσμα, με απογοήτευσε ότι αργεί να στεγνώσει, οπότε δεν θα την αγόραζα ξανά.

   Αυτά είχα να σας πω. Ποια από τις δύο έχετε δοκιμάσει;;;; Περιμένω να μου πείτε τις δικές σας απόψεις, ποια σας άρεσε σε εμένα και ποια θα επιλέγατε.

                                                            Φιλιά πολλά,
                                                                       Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers