Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Monthly Empties | March 2016

     Κάθε μήνα, μετά το empties post του προηγούμενου μήνα, λέω ότι ο τρέχων μήνας δεν θα έχει πολλές άδειες συσκευασίες. Κάθε μήνα σχεδόν πέφτω έξω και μαζεύω αρκετά πραγματάκια. Τα περισσότερα τα χρησιμοποιώ περισσότερο από ένα μήνα φυσικά, αλλά χαίρομαι όταν συγκεντρώσω όλες τις άδειες συσκευασίες και βλέπω ότι τελείωσα τόσα πράγματα, γιατί θα τα αντικαταστήσω με καινούρια, άρα νέα reviews, νέα αγαπημένα. Εσείς δεν νιώθεται σαν εμένα;;;;


    Πρώτα θα ξεκινήσω με τα προϊόντα μαλλιών. Τελείωσα το 3Drescue για κατεστραμμένα μαλλιά από Avon. Είναι σε μορφή gel, προσφέρει μία ικανοποιητική ενυδάτωση, αλλά νομίζω ότι δεν διαρκεί όπως με άλλα leave in treatments. Δεν νομίζω να το αγοράσω ξανά στο μέλλον. Υπάρχουν καλύτερα και οικονομικότερα προϊόντα.
     Τελείωσα το σαμπουάν repair από Care. Σας έχω μιλήσει εδώ. Δεν το τελείωσα ως σαμπουάν, αλλά ως καθαριστικό πινέλων. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει επανόρθωση ή ενυδάτωση. Δεν θα το αγοράσω ποτέ ξανά.
      Τελευταίο προϊόν μαλλιών είναι το natural conditioner από Sostar. Υπόσχεται ότι ξεμπερδεύει και ενυδατώνει τα μαλλιά. Σε καμία περίπτωση δεν ξεμπερδεύει τα μαλλιά, προσφέρει μία ελαφριά ενυδάτωση, αλλά είναι πολύ μέτριο και αδιάφορο προϊόν. Για τον δικό μου τύπο μαλλιών δεν αξίζει δεύτερη ευκαιρία.


      Θα συνεχίσω με περιποίηση προσώπου. Τελείωσα τρία δείγματα Mud mask από Sephora. Μου αρέσει πάρα πολύ ο καθαρισμός που προσφέρει, η απαλότητα που έχει το δέρμα μου μετά κι ότι σε 5 λεπτά είναι έτοιμο για αφαίρεση.
      Δεν τελείωσα, αλλά χρησιμοποίησα λίγο περισσότερο από την μέση την μάσκα Honolulu healer από Bomb cosmetics. Είναι ενυδατική, αντιοξειδωτική μάσκα, σε εμένα πρόσφερε πολύ απαλό δέρμα. Δεν είδα να κάνει κάτι το super, οπότε την άφησα στην άκρη και ψιλοξεράθηκε. Εάν θα την αγοράσω ξανά δεν νομίζω. Γενικά η εταιρία bomb cosmetics δεν μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
      Χρησιμοποίησα τη μάσκα ματιών rose από Sephora. Είναι ύφασμα εμποτισμένο με την μάσκα, και την βάζεις κάτω από τα μάτια. Μου άρεσε πάρα πολύ, δεν είδα διαφορά όμως με την φωτεινότητα, αλλά μου άρεσε, γιατί η περιοχή των ματιών μου έχει τάσεις ξηρότητας και αυτή η μάσκα έδωσε τεράστια ενυδάτωση. Φανταστείτε ότι όταν έβγαλα τα patches, κάτω από τα μάτια δεν είχαν καθόλου υγρό μάσκας, το είχε απορροφήσει όλο η επιδερμίδα μου, ενώ στην περιοχή "πόδι της χήνας", που δεν χρειαζόμουν ενυδάτωση, το υγρό από την μάσκα ήταν άφθονο. Κοστίζουν 2€ και κάτι. Σίγουρα θα αγοράσω τέτοιες μάσκες ματιών ξανά.


      Θα πετάξω το Youth tool από Youth Lab. Σας έχω μιλήσει εδώ με τους λόγους που δεν μου άρεσε.
      Ένα δείγμα με έλαιο ντεμακιγιάζ, αμυγδαλέλαιο από Camoil Johnz. Ναι μεν αφαιρούσε το μεγαλύτερο μέρος του μακιγιάζ μου, όμως δεν μου άρεσε η αίσθηση που άφηνε στο πρόσωπο. Η λαδίλα με ενοχλεί γενικά και δεν θα προτιμήσω να το αγοράσω στο μέλλον.
      Τελείωσα το grape water από Caudalie. Το είδατε στα αγαπημένα του μήνα εδώ. Θεωρώ ότι εκτός από τα θετικά που σας είπα στα αγαπημένα, έχει βολική συσκευασία και ψεκάζει ομοιόμορφα, οπότε θα το αγοράσω ξανά.
      Σχεδόν τελείωσα το αντηλιακό προσώπου Ήφαιστος. Δεν έχει μεγάλη προστασία spf, όμως μου άρεσε το άρωμα του, η υφή του που ήταν σαν κρέμα αλλά απλωνόταν ομοιόμορφα χωρίς λευκά σημάδια. Μου άρεσε πολύ η αντλία που έβγαζε μικρή ποσότητα και ήταν αρκετή για όλο το πρόσωπο. Είναι πολύ ακριβό προϊόν κι είναι ο μόνος λόγος που δεν θα το ξαναπάρω.


       Ένα γαλάκτωμα που χρησιμοποίησα τον τελευταίο καιρό για το ντεμακιγιάζ του προσώπου μου είναι από bepanthol. Σας το έδειξα εδώ, στην ρουτίνα ντεμακιγιάζ μου. Αφαιρεί το μεγαλύτερο μέρος του μακιγιάζ, σίγουρα μετά χρειάζεται να πλυθώ με καθαριστικό, δεν αφήνει το δέρμα τελείως καθαρό. Αφήνει μία αίσθηση γλίτσας, που αφήνουν συνήθως τα γαλακτώματα κι όταν το χρησιμοποιούσα στα μάτια μου, με ενοχλούσε αρκετά η υφή του. Πλέον κατάλαβα ότι το γαλάκτωμα δεν μου αρέσει τόσο, οπότε θα τα αποφεύγω στο μέλλον.
        Και ήρθε η ώρα να περάσουμε στα προϊόντα περιποίησης σώματος. Άλλο ένα προϊόν που είδατε στα αγαπημένα του μήνα είναι το body lotion με άρωμα τριαντάφυλλο και σοκολάτα. Πατήστε εδώ για να δείτε την γνώμη μου.
     

        Τελείωσα το Peeling σώματος καρπούζι από Dust & Cream. Στο κατάστημα μύριζε υπέροχα, αλλά μέσα σε δύο μήνες που ήταν κλειστό αλλοιώθηκε η μυρωδιά του. Όταν το χρησιμοποιούσα δεν μύριζε έντονα. Οι κόκκοι του ήταν μικροί, σχετικά πηχτοί και ήταν ιδανικό για καθημερινή χρήση. Σας το έδειξα σε προηγούμενα αγαπημένα, εδώ.
        Τελείωσα το αποσμητικό από Nivea με άρωμα talc sensational. Είναι από τα αγαπημένα μου αποσμητικά, μυρίζει υπέροχα, διαρκεί ώρες, δεν φράζει τους πόρους, αλλά δεν βγαίνει η μυρωδιά του ιδρώτα προς τα έξω.
         Θα πετάξω δύο κολόνιες τύπου από Dust & Cream. Η μία έχει περισσότερο και η άλλη λιγότερο από τη μέση. Ο λόγος που τις πετάω είναι επειδή αλλοιώθηκε πολύ το άρωμα τους, στην La viest belle το άρωμα έγινε πολύ διακριτικό που σε μία ώρα έχει εξατμιστεί από πάνω μου, ενώ στην Angel, η μυρωδιά έγινε εντονότερη, με πολύ μικρή ομοιότητα στο γνήσιο άρωμα. Ενώ όταν την πρωτοαγόρασα, το άρωμα ήταν ίδιο, τι έγινε και άλλαξε τόσο πολύ δεν μπορώ να καταλάβω. Παρόλ' αυτά, το άρωμα κρατούσε περισσότερο με αυτή την κολόνια. Γενικά απογοητεύτηκα με τα συγκεκριμένα αρώματα τύπου και δεν θα επιλέξω ξανά να αγοράσω από τα dust & cream.
          Τελείωσα δύο δειγματάκια αρώματος από Avon, το Today tomorrow and forever, στην ουσία είναι τρία αρώματα, αλλά δεν γράφει το δείγμα ποιο άρωμα είναι. Στην ουσία το τρίτο δείγμα που δεν έχω τελειώσει ακόμη είναι αυτό που μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω ποιο από αυτά είναι. Όλα τα αρωματάκια μύριζαν όμορφα, το ένα είχε περισσότερο οξείς τόνους, το άλλο που είναι το αγαπημένο μου είναι πολύ γλυκό, ενώ το άλλο ήταν ενδιάμεσο.
   

          Τελείωσα τέσσερα δείγματα από Farmona. Και τα τέσσερα είναι βούτυρο σώματος, τα δύο είναι της σειράς tutti frutti, ενώ τα άλλα δύο είναι της σειράς Let's celebrate. Έχω μιλήσει αναλυτικότερα εδώ.
          Ένα δείγμα ακόμη με body lotion από dust & cream τελείωσε. Είναι με άρωμα papaya. Μύριζε έντονα, δροσερά, ενυδάτωσε πολύ όμορφα την επιδερμίδα και το άρωμα έμεινε για πολλές ώρες.
          Δεν τελείωσε, όμως έληξε το αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος της apivita. Το είχα χρησιμοποιήσει αρκετά. Είχε μεγάλο δείκτη προστασίας, δεν άφηνε λευκά μπαλώματα στο πρόσωπο είτε όταν ήταν στεγνό, είτε όταν ίδρωνα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και θα το αγοράσω ξανά κάποια στιγμή.
          Θα πετάξω την αλοιφή με θειάφι από ferveli. Σας έχω μιλήσει αναλυτικά εδώ. Είναι κρέμα για σπυράκια, αλλά επειδή έχει φυσικά συστατικά δεν θα είχε μεγάλη διάρκεια ζωής και την πετάω. Δυστυχώς δεν έγραφε ημερομηνία λήξης.


           Από καλλυντικά θα πετάξω  δύο προϊόντα aden. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ με το eyeliner 04 brown. Το έχω λιγότερο από 1 χρόνο, το είχα ανάποδα στο συρτάρι μου για να μην ξεραθεί και παρόλ' αυτά ξεράθηκε.  Έχει γίνει πέτρα και δυστυχώς είναι ακριβό. Μου άρεσε πάρα πολύ τόσο ως χρώμα, όσο κι ως υφή. Όμως, δεν θα αγοράσω κρεμώδη προϊόν της εταιρίας aden ξανά.
           Ο λόγος; ξεράθηκε η βάση ματιών της ίδιας εταιρίας που την είχα βρει σε κάποιο συνδρομητικό κουτί, εδώ. Την είχα 1 χρόνο αν και δεν ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ άμεσα. Ήταν στερεή όπως της έβλεπα στο βαζάκι, όμως με την τριβή έβγαινε προϊόν. Είχε ελαφρύ χρώμα, σχεδόν διάφανο, με ιριδισμούς. Σε εμένα ένιωθα ότι πολλές φορές στεγνώνει το δέρμα γύρω από τα μάτια, τα αφυδατώνει. Δεν την ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα.
           Τέλος, πετάω κάποια μολύβια ματιών της Avon, γιατί τα έχω πολλά χρόνια και ξεράθηκαν. Κάποτε, χρησιμοποιούσα περισσότερο μολύβια παρά σκιές, κι είχα τελειώσει πολλά από το κάθε χρώμα, όμως πλέον δεν τα χρησιμοποιώ κι ήρθε η ώρα να τα αποχωριστώ. Οι αποχρώσεις είναι: blackest black, starry night blue, majestic plum και smokey diamond. Έχουν πολύ καλή απόδοση, έχουν πολύ καλή διάρκεια, όμως στην αναδίπλωση των βλεφάρων το χρώμα θα μεταφερθεί κάποιες φορές.


            Αυτά είχα να σας δείξω... Νομίζω ότι ήταν πολλά πραγματάκια τελικά...Χαίρομαι πολύ όταν διαβάζω τέτοια post, γιατί βλέπω ολοκληρωμένες απόψεις και μοιραζόμαστε εμπειρίες. Τα empties είναι οι αναρτήσεις και videos που θα δω οπωσδήποτε σε όλα τα blogs και κανάλια. Ελπίζω να αρέσουν και σε εσάς και να τα βρίσκετε χρήσιμα. Σας φιλώ!!!

                                                                   Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers