Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Extra Lasting Creamy eyeshadow - Avon

     Σήμερα θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα ματιών από την Avon, είναι οι κρεμώδης σκιές της σειράς Extra Lasting. Η συγκεκριμένη σειρά υπόσχεται μεγάλη διάρκεια, κι όσα προϊόντα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα την τηρούν.


     Επέλεξα δύο αποχρώσεις, την ροζ Enduring Rose και την μπορντό Always Medot. Οι συγκεκριμένες σκιές δεν είναι συνηθισμένες, όχι σε εμένα τουλάχιστον. Είναι σε πηχτή μορφή, που μόλις ακουμπήσω το δάχτυλο μου νιώθω ότι είναι πουδρένια. Απλώνονται πανεύκολα στα βλέφαρα, δεν κάνουν μπαλώματα, η υφή τους είναι αρκετά βελούδινη και στολίζει όμορφα τα μάτια.


     Όμως, η διάρκεια τους είναι δύο ώρες maximum κι αυτό ανάλογα τις συνθήκες των βλεφάρων μου. Όταν είναι σε ξηρή φάση, τότε η διάρκεια των σκιών μπορεί να φτάσει τις δύο ώρες. Εάν τα βλέφαρα μου έχουν τάσεις λιπαρότητας τότε η διάρκεια των σκιών είναι μισή ώρα. Μαζεύουν στην γραμμή της κόγχης. Τα χρώματα που επέλεξα είναι υπέροχα, αλλά δυστυχώς δεν τις προτείνω.


     Οι σκιές αυτές νομίζω κοστίζουν γύρω στα 10€, αλλά εγώ τις βρήκα σε προσφορά των 2€. Πολύ καλή οικονομική ευκαιρία, αλλά καθόλου καλή επιλογή. Δεν έχω κάτι άλλο να σας πω, εάν τις έχετε δοκιμάσει πείτε μου στα σχόλια την γνώμη σας.

                                                                            Φιλιά πολλά,
                                                                                Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers