Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Glowbox || The "beauty Essentials by Fresh Line"

     Το Glowbox μας χάρισε ένα υπέροχο κουτί αυτόν τον μήνα αποκλειστικά από την ελληνική εταιρία Fresh Line, με όλα τα προϊόντα του να είναι σε full size, εκτός από τρία που είναι σε αρκετά μεγάλη ποσότητα. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, η συνολική τιμή των προϊόντων φτάνει τα 100€, ενώ εγώ πλήρωσα μόνο 25€ για να αποκτήσω το κουτί. Τι λέτε, συμφέρει;;;


     Το πρώτο προϊόν που είδα είναι το απαλό σαμπουάν και ρύθμιση Ph Κλειώ. "Σαμπουάν με ήπιους αφριστικούς παράγοντες που σέβονται το Ph του τριχωτού. Είναι εμπλουτισμένο με ένα ευεργετικό τσάι από 8 βιολογικά πιστοποιημένα βότανα από την Κρήτη, χαμομήλι και βιολογική αλόη που ελαττώνουν τα συμπτώματα ξηρότητας και προβιταμίνης Β5 που προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση."


     Επόμενο που είδα είναι η θεραπεία χειλιών με spf 15 και άρωμα καρύδας. Μυρίζει υπέροχα μπορώ να πω! "Θεραπεία χειλιών που προσφέρει αντηλιακή προστασία καθ' όλη τη τη διάρκεια του χρόνου! Ο ισχυρός συνδυασμός από φυσικό κερί μέλισσας, βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο και στέβια λειτουργούν τόσο θεραπευτικά σε σκασμένα χείλη όσο και προληπτικά, βοηθώντας τα να διατηρήσουν την απαλότητα και την ελαστικότητα τους!"


     Στη συνέχεια είναι δύο προϊόντα, το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα σώματος με φιστίκι και αμύγδαλο. "Απολαυστικό αφρόλουτρο που δημιουργεί πλούσιο αφρό και χαρίζει ένα γλυκό άρωμα. Τα εκχυλίσματα φιστικιού και αμυγδάλου προσφέρουν τις αντιοξειδωτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες ενώ η προβιταμίνη Β5 αφήνει λεία και απαλή την επιδερμίδα. " "Το γαλάκτωμα σώματος είναι εμπλουτισμένο με 4 φυτικά έλαια πλούσια σε βιταμίνες, ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Τα εκχυλίσματα φιστικιού και αμυγδάλου προσφέρουν αντιοξειδωτική, μαλακτική και ενυδατική δράση χαρίζοντας στο δέρμα ελαστικότητα και λάμψη!"


     Επόμενο είναι το χειροποίητο σαπούνι κάρδαμο και λευκό τσάι. "New addi(c)tion από Fresh Bar! Περιέχει σπόρους πραγματικού κάρδαμου και λευκό τσάι! Το έντονο άρωμα του κάρδαμου σε συνδυασμό με το λευκό τσάι προσφέρουν ένα ντελικάτο και απαλό αποτέλεσμα. "


     Προτελευταίο προϊόν είναι ο διορθωτικός ορός προσώπου Ήρα Φαινόμενον. "Προηγμένος φυτικός ορός προσώπου, ειδικά σχεδιασμένος για να αναπληρώσει τη χαμένη υγρασία, να χαρίζει σύσφιξη και να διορθώνει λεπτές γραμμές και ατέλειες."


    Τελευταίο προϊόν που είχε το κουτί μου είναι το serum επανόρθωσης και ενυδάτωσης μαλλιών Ερατώ. "Serum πολλαπλής χρήσης με άμεση ενυδατική και μαλακτική δράση, ιδανικό για την ψαλίδα και το φριζάρισμα! Τα συστατικά του ενυδατώνουν και αναδομούν τα κατεστραμμένα μαλλιά, αφήνοντας τα απαλά και ευκολοχτένιστα."

    Εχτές παρέλαβα το κουτί, οπότε δεν πρόλαβα να δοκιμάσω κάποιο ακόμα. Όμως θέλετε να κάνω ένα review για όλα τα προϊόντα μαζί ή να κάνω ξεχωριστό για το κάθε προϊόν όταν το δοκιμάζω;; Περιμένω τα σχόλια σας!! Σας φιλώ κι εύχομαι να περνάτε όμορφα!

                                                                Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers