Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Test Maria's products | Collab with MynonBoring World

     Πριν από δύο μήνες περίπου είχαμε την ιδέα μαζί με την Μαρία από το blog Mynonboring World, να ανταλλάξουμε κάποια προϊόντα που μας απογοήτευσαν, να τα δοκιμάσουμε και να σας πούμε την γνώμη μας. Έτσι θα δείτε ένα προϊόν με δύο γνώμες. Μπορείτε να δείτε εδώ τα προϊόντα που δοκίμασε η Μαρία και ποια είναι η γνώμη της. Με την ευκαιρία, να την ευχαριστήσω για άλλη μία όμορφη συνεργασία.


     Το πρώτο προϊόν που χάρηκα για την ευκαιρία που είχα να το δοκιμάσω, είναι το cream eyeliner στην απόχρωση black από elf. Πρώτα, ας δούμε την γνώμη της Μαρίας και γιατί την απογοήτευσε κι ύστερα θα σας πω την γνώμη μου.
      Ήθελα καιρό να δοκιμάσω ένα eyeliner σε αυτή τη μορφή, κι επειδή θα έκανα παραγγελία από iherb είπα να δοκιμάσω της elf. O λόγος που δε μου άρεσε είναι ότι δεν με βόλεψε καθόλου αυτός ο τρόπος τοποθέτησης, όπως επίσης κ ότι ένιωθα πως ξεραινόταν κι άφηνε κομματάκια. Στα θετικά του ήταν η τιμή του, αλλά κ πάλι έμενε στη συλλογή μου χωρίς να το αγγίξω πάνω από 6 μήνες.
        Η δική μου γνώμη διαφέρει αρκετά από της Μαρίας. Εγώ το βρήκα αρκετά σταθερό, δεν κάνει μπαλώματα, ούτε σπάει και μένει ώρες χωρίς να μετακινηθεί. Σε εμένα που έχω ξηρά βλέφαρα, θέλω αρκετή προσπάθεια για να φύγει τελείως από τα βλέφαρα μου. Το αρνητικό που βρήκα εγώ έχει να κάνει με την απόδοση του. Δεν είναι έντονο, πρέπει να το περάσω δεύτερη φορά για να έχω έντονη μαύρη γραμμή. Επίσης, δεν είναι βουτυρένιο και δεν απλώνεται τόσο εύκολα όσο κάποια άλλα που έχω δοκιμάσει, όμως όπως μας λέει η Μαρία, το είχε αρκετό καιρό στην άκρη κι ίσως γι' αυτό να μην είναι κρεμώδες. Σίγουρα για την τιμή του αξίζει, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα eyeliner σε αυτή την μορφή.


     Επόμενο προϊόν είναι το double wear concealer στην απόχρωση light/medium από Estee Lauder. Την γνώμη της Μαρίας θα την δείτε εδώ, έχει κάνει αναλυτικό review post. Το χρώμα του δεν ταιριάζει τόσο στην δική μου απόχρωση, δεν έχω μαύρους κύκλους κι όποιο concealer κι αν χρησιμοποιήσω το θέλω για φως κι όχι για κάλυψη. Το χρώμα του λοιπόν είναι ανοιχτό μπεζ που ροζίζει. Εμένα δεν μου ταιριάζει για κάτω από τα μάτια, γιατί δεν δίνει φως, αλλά το φοράω όταν θέλω να βγω για λίγο. Δίνει αρκετή κάλυψη μπορώ να πω, έχει έντονη απόδοση, όμως χρειάζομαι λίγη ποσότητα κάτω από τα μάτια κι όχι κοντά στις λεπτές γραμμές, θα έλεγα κοντά στις "σακούλες" των ματιών. Έτσι το άπλωμα γίνεται πολύ εύκολο, με καλή διάρκεια. Με αυτόν τον τρόπο δεν μπαίνει στις λεπτές γραμμές και δεν δείχνει γερασμένο το βλέμμα. Σε αντίθετη περίπτωση όμως, το concealer μπαίνει στις λεπτές γραμμές σε λιγότερο από 1 ώρα. Όμως, το ευχαριστήθηκα περισσότερο στο κόκκαλο της μύτης. Επειδή έκανε αντίθεση από τα κοψίματα που έκανα, έδειχνε πολύ όμορφο το αποτέλεσμα και πιο λεπτή την μύτη μου. Εμένα μου άρεσε, αλλά δεν θα έδινα τόσα χρήματα για να το αγοράσω. Σίγουρα έχω βρει οικονομικότερα concealer που προσφέρουν αυτό που εγώ ζητώ.


     Ένα ακόμη προϊόν που μου έδωσε η Μαρία είναι ένα body butter με άρωμα πορτοκάλι και κανέλα από Primo Bango. Η γνώμη της Μαρίας είναι: Αρχικά μου άρεσε πολύ. Ενυδάτωνε παρά πολύ το σώμα αν κ στέγνωνε κάπως αργά. Αυτό που δεν άντεξα ήταν η μυρωδιά του. Το πήρα για το πορτοκάλι, αλλά μου μύριζε πολύ έντονα η κανέλα. Ο πρώτος μήνας χρήσης ήταν ευχάριστος, αλλά μετά δεν άντεχα άλλο αυτή τη μυρωδιά, με έπιανε πονοκέφαλος κ έτσι το άφησα στην άκρη. Δε θα το ξαναγόραζα με τίποτα.

    Εγώ πάλι δεν άντεξα καθόλου το άρωμα του. Μυρίζει τόσο έντονα, τόσο βαριά που δεν το άντεχα. Ήθελα όμως να το δοκιμάσω και το χρησιμοποίησα κάποιες φορές. Δυστυχώς το άρωμα του είναι αποπνικτικό. Ευτυχώς στέγνωνε γρήγορα, δεν άφηνε κολλώδη υφή, αλλά απαλή. Όμως το απαλή με το ενυδατωμένη έχει διαφορά. Δεν είδα λοιπόν να ενυδατώνει το σώμα μου. Κατά την γνώμη μου είναι body lotion σε παχύρρευστη μορφή. Δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τα body butters. Εγώ έχω ξηρό σώμα και θέλω ενυδάτωση, δυστυχώς αυτό δεν μου την πρόσφερε. Και τέλος, το άρωμα του έμενε στο σώμα για μισή ωρίτσα περίπου. Δεν το τελείωσα και δεν θα προσπαθήσω να το τελειώσω.


     Στην συνέχεια έχω το κραγιόν από MD professional στην απόχρωση 12. Είναι της σειράς με υαλουρονικό οξύ. Η άποψη της Μαρίας είναι: Σαν συσκευασία, υφή και διάρκεια με άφησε ευχαριστημένη. Ο λόγος που δεν το φόρεσα σχεδόν ποτέ ήταν το χρώμα. Δεν μου άρεσε καθόλου σαν χρώμα κ δεν μου ταίριαξε. Έχω το ίδιο κ σε κόκκινο κ είμαι ικανοποιημένη. Λέει ότι έχει υαλουρονικο κ κάνει τα χείλη πιο γεμάτα αλλά δεν είδα κάποια διαφορά.
    Η δική μου άποψη είναι ότι το χρώμα του είναι υπέροχο για το καλοκαίρι, φυσικά αυτό είναι θέμα γούστου και προτίμησης.  Εμένα μου άρεσε πολύ η υφή και η σύσταση του, είναι ενυδατικό, όχι όμως πολύ γυαλιστερό που να νομίζεις ότι θα τρέξει και θα λερωθείς. Αφήνει χρώμα στα χείλη όσο φεύγει το έντονο χρώμα, κι εγώ που έχω πολλές γραμμές στα χείλη, είδα να τις γεμίζει. Η διαφορά φαινόταν όταν χαμογελούσα. Δεν φαινόντουσαν οι γραμμές ή τα σκασίματα που είχα. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι εάν δεν έχετε αποχρωματίσει τα χείλη, θέλει δεύτερη στρώση χρώματος για να είναι ομοιόμορφο το αποτέλεσμα, αλλά νομίζω πως στα περισσότερα ανοιχτόχρωμα κραγιόν συμβαίνει αυτό.


     Προτελευταίο προϊόν είναι το Rouge cream blush στην απόχρωση CB01 Rose Petal από NYX. Θα δείτε σε blog post εδώ τους λόγους που δεν άρεσε στην Μαρία.
     Εγώ πάλι, το βρήκα αρκετά καλό όσον αφορά το χρώμα και την απόδοση του. Παίρνω με τα δάχτυλα λίγο χρώμα και απλά ακουμπάω τα ζυγωματικά. Μετά το απλώνω με το beauty blender και τις περισσότερες φορές δεν βάζω ούτε πούδρα από πάνω. Το αρνητικό που βρήκα είναι η διάρκεια του. Δεν κρατάει πολύ, 2-3 ωρίτσες το πολύ. Βέβαια μετά αχνοφαίνεται ένα χρωματάκι όπως όταν κοκκινίζουμε από ντροπή, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Θα το δοκιμάσω ως βάση για πουδρένια ρουζ, αλλά και πάλι νομίζω ότι το καλοκαίρι θα το χρησιμοποιήσω πολύ.


    Για το τέλος άφησα το makeup mist & set από elf. Η Μαρία μας λέει: Δεν μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Δε θεωρώ πως κρατούσε το μακιγιάζ παραπάνω όταν το φορούσα κι εκτός από αυτό ένιωθα σαν να βάζω πάνω μου κάτι βρώμικο και κολλώδες. Δεν το έφτασα ούτε μέχρι τη μέση κ σταμάτησα να το χρησιμοποιώ.
     Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει τόσο στο πρόσωπο, όσο σε πινέλα. Τι εννοώ... Όταν θέλω να δώσω μεγαλύτερη ένταση σε σκιές, ή στο highlighter, ψεκάζω το πινέλο μου με το συγκεκριμένο spray και παίρνω την πούδρα που θέλω. Κι έτσι έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην συγκεκριμένη χρήση το βρήκα πολύ καλό. Τα προϊόντα έμεναν στην θέση τους τόσο έντονα όσο και στην αρχή. Όσον αφορά το spray σαν setting, θεωρώ ότι είναι πολύ δροσερό, αλλά χωρίς κολλώδη υφή. Δεν ξέρω εάν έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ, δεν το δοκίμασα τόσο πολύ.


      Πως σας φάνηκε η συνεργασία μας;;;; Πιστεύω ότι αυτή η ιδέα να ανταλλάξουμε προϊόντα και να δείτε δύο απόψεις ήταν πολύ καλή. Εσείς τι λέτε;;; Μην ξεχάσετε να πάτε στο blog της Μαρίας να δείτε την δική της γνώμη για τα πραγματάκια που της έστειλα εγώ.

                                                                       Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers