Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Quiz - Giveaway (closed)

    Τι λέτε κορίτσια μου;;; Θέλετε να παίξουμε ακόμη μια φορά;;;; Σήμερα θα σας δώσω 3 επιλογές και θέλω να μου βρειτε τη σωστή. Ποια θα είναι αυτή;;;;;
    Καταρχήν να σας πω τις επιλογές!! Στο χέρι μου θα δείτε 3 highlighters από διαφορετικές εταιρίες, οι οποίες είναι, Mary-Lou Minizer (The Balm), Shimmer (Elf) & Beat the Blues (MMM). Εννοείται ότι στο χέρι μου δεν είναι με αυτή τη σειρά και θέλω να μου απαντήσετε από κάτω ποιο από τα 3 είναι το Mary-Lou Manizer. Τα έχω αριθμήσει στη φωτογραφία οπότε θα μου πείτε τον αριθμό. Επίσης βλέπετε στις φωτογραφίες πως είναι περίπου και ελπίζω να σας βοηθήσει!!!



     Τι θα κερδίσετε;;;; Το βερνίκι νυχιών 667  Jessica το οποίο το είχε το κοτάκι του beautytestbox, αλλά το είχα από προηγούμενη παραγγελία, οπότε σκέφτηκα να το δοκιμάσει μια άλλη κοπέλα. Επίσης θα κερδίσει η ίδια τυχερή και το λαστιχάκι KITSCH που ήταν στο κουτί του Glowbox. Εγώ δεν ξετρελάθηκα με αυτό και επειδή δεν νομίζω να το χρησιμοποιήσω, σκέφτηκα να το δώσω και αυτό σε περίπτωση που θέλετε να το δοκιμάσετε!!


     Οι όροι για τη συμμετοχή σας;;;
1. Να είστε μέλη στο blog μου.
2. Να κάνετε Like στη σελίδα μου στο facebook.
3. Να αφήσετε ένα σχόλιο.

jessica nail polish & Kitsch      Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι 10/08. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε τους όρους!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες!!! Κοιτάξτε προσεκτικά τα highlighters στις συσκευασίες και είμαι σίγουρη πως όλες θα βρείτε το σωστό!!! Φιλιά πολλά!!

                                         Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers