Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Eye shadow primer - Beauty Uk

     Σε παλιότερο post, μοιράστηκα μαζί σας κάποιες αγορές που έκανα από το dome.gr, εάν θέλετε να τις δείτε πατήστε εδώ. Το συγκεκριμένο e-shop έχει προϊόντα beauty uk, τα οποία μέχρι πρότινος τα βρίσκαμε μόνο στο εξωτερικό. Είναι πολύ οικονομικά και μπορείτε να βρείτε πολλά όμορφα καλλυντικά, τα οποία μπορείτε να τα πληρώσετε με αντικαταβολή.


      Το προϊόν λοιπόν που θέλω σήμερα να σας μιλήσω είναι η βάση ματιών της beauty uk, eye prime fx, eye shadow primer, η οποία κοστίζει 4,99€ και απλώνεται με απλικατέρ. Όταν την άνοιξα, δεν ενθουσιάστηκα γιατί μου φάνηκε αρκετά υγρή. Μετά από συχνές χρήσεις και σε σύγκριση με την βάση ματιών της elf, συνειδητοποίησα ότι ναι μεν είναι υγρή, αλλά όχι πολύ νερουλή. Απλώνεται λοιπόν εύκολα και παρόλο που είναι ανοιχτό κρεμ-ροζ (όπως φαίνεται και στο χέρι μου), όταν απλωθεί παίρνει το χρώμα του δέρματος. Επίσης, δεν φεύγει με το νερό, οπότε φανταστείτε ότι ούτε με τον ιδρώτα θα φύγει. Δεν ξέρω όμως εάν ισχύει και για τα λιπαρά βλέφαρα, φαντάζομαι πως ναι. Δεν γράφει το site εάν είναι αδιάβροχη βάση, αλλά πραγματικά κρατάει τις σκιές όλες σταθερές και για ώρες. Σε εμένα τουλάχιστον, όποια σκιά και να χρησιμοποίησα, είτε ακριβή, είτε πολύ φθηνή, είχε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Επίσης απλώνονται πολύ εύκολα οι σκιές και έχουν την ένταση ακριβώς που φαίνεται στην παλέτα.

    Όμως, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της βάσης πιστεύω ότι είναι το απλικατέρ, το οποίο απλώνει όση ποσότητα χρειάζομαι και χωρίς να λερώσω τα δάχτυλα μου ή το προϊόν με αυτά. Αλλά το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι ακριβώς επειδή χρησιμοποιώ το απλικατέρ, δεν θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω και την "τελευταία" σταγόνα, με αποτέλεσμα να χαθεί προϊόν.

     Όταν πήρα τη βάση στα χέρια μου, είπα ότι μου φαίνεται ακριβή. Πλέον θεωρώ ότι αξίζει τα χρήματα της και σίγουρα θα την ξανά πάρω. Σας την προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη! Ότι ζητάω το έχει: - Απλικατέρ, -Ουδέτερο χρώμα, -Διάρκεια, -Οικονομική, -Σχεδόν Αδιάβροχη. Αυτό το μήνα την χρησιμοποίησα όσο δεν πάει και θα την δείτε και στα αγαπημένα Αυγούστου. Εσείς την έχετε δοκιμάσει;;;;; Περιμένω τα σχόλια σας!! Φιλιά πολλά!!

                                            Κωνσταντίνα Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers