Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Eye Balm - Frezyderm

     Σε παλιότερο post, είχα αναφέρει ότι έχω ξηρά βλέφαρα και δεν έχω βρει κάποια κρέμα ματιών για full ενυδάτωση, που να καλύπτει την ανάγκη του δέρματος μου στην περιοχή των ματιών εκτός την ANew Vitale της Avon.


     Ήθελα όμως να την αλλάξω κι έτσι αγόρασα σχετικά πρόσφατα το Balm της Frezyderm σε πολύ καλή τιμή, 12,60€ από το pharmacy discount. Σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα να σας πω την άποψη μου για αυτό. Εδώ και ένα μήνα περίπου χρησιμοποιώ πρωί βράδυ την συγκεκριμένη κρέμα ανελλιπώς κι έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

     Καταρχήν, το balm βρίσκεται σε βαζάκι με αντλία, την κλασσική συσκευασία της frezyderm. Η αντλία γυρνάει και κλειδώνει για μεγαλύτερη ασφάλεια από μικρά χεράκια ή κι εμάς ακόμη. Να μην καταναλώνουμε προϊόν κατα λάθος. Είναι λευκό, όχι πολύ λεπτόρρευστο και έχει την κλασσική μυρωδιά της Frezyderm. Εμένα μου αρέσει, αλλά παρατήρησα ότι πλέον αυτή η μυρωδιά εξατμίζεται... ή απλά εγώ την έχω συνηθίσει και δεν τη μυρίζω πλέον. Είναι 15ml και διατηρείται για 12 μήνες.

     Υπόσχεται ότι μειώνει τους μαύρους κύκλους, τις λεπτές ρυτίδες και τις σακούλες, βελτιώνει την μικροκυκλοφορία, έχει συσφικτική κι αποιδηματική δράση, παρεμποδίζει δηλαδή το σχηματισμό οιδήματος, αυξάνει την ελαστικότητα και την λάμψη γύρω από τα μάτια. Επίσης, είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο και φυσικά δεν περιέχει parabens. Είναι μία απαλή κρέμα τζελ για κάθε τύπο επιδερμίδας, για όλες τις ηλικίες.

      Εγώ προσωπικά χρειάζομαι λίγη ποσότητα για να ενυδατώσω την περιοχή των ματιών μου, ούτε μισό πάτημα της αντλίας. Δεν είναι καθόλου λιπαρό και όταν το απλώνω στα μάτια μου το νιώθω σαν νερό που απλώνεται ομοιόμορφα και δίνει την αίσθηση δροσιάς. Απορροφάται απευθείας όση ποσότητα κι αν χρησιμοποιήσω κι αμέσως μπορώ να κάνω το μακιγιάζ μου.

     Επίσης, πολύ βασικό είναι ότι δεν έχει τρέξει ποτέ, παρόλο που έχει τύχει να το βάλω κοντά στις βλεφαρίδες μου και δεν έχει μπει στα μάτια για να με τσούξει. Είναι το μεγαλύτερο θετικό που έχει. Ενυδατώνει απίστευτα καλά την περιοχή, την κάνει πιο απαλή και βελούδινη.

     Όσο για όσα υπόσχεται, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι παρ' όλη την κούραση και τα ξενύχτια που έχω κάνει αρκετές μέρες συνεχόμενα, δεν ξυπνάω με μαύρους κύκλους και σακούλες το πρωί. Επίσης, η ενυδάτωση διαρκεί για όλο το 24ωρο, σε περίπτωση που δεν προλάβω ή ξεχάσω να βάλω κρέμα το πρωί.

     Τέλος, το μόνο αρνητικό που βρήκα, είναι ότι όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω, "ξεραίνεται" πολύ γρήγορα το προϊόν που είναι κοντά στο στόμιο της αντλίας. Δεν συμβαίνει πάντα αυτό, όμως σε εμένα δεν μου άφησε καλή εντύπωση. Δεν το χρησιμοποιώ μία φορά την ημέρα ή μετά από 2-3 μέρες, ώστε να προλάβει να ξεραθεί. Το χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε 12 ώρες... Σε εμένα δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο, σε εσάς;;;;


     Μου αρέσει πάρα πάρα πολύ!! Σίγουρα θα υπάρχει πλέον στα προϊόντα περιποίησης μόνιμα και σίγουρα προτείνω να το δοκιμάσετε!! Ειδικά εάν η περιοχή γύρω από τα μάτια σας έχει την τάση ξηρότητας, σίγουρα να το δοκιμάσετε!!!  Αυτή ήταν η άποψη μου, όπως καταλάβατε ήδη, απλά το λάτρεψα. Πείτε μου εάν το έχετε δοκιμάσει ή εάν δοκιμάσατε την κρέμα ματιών της Frezyderm. Είναι πολύ πιο ακριβή, αλλά κάποια στιγμή θέλω να την δοκιμάσω.

     Περιμένω τα δικά σας σχόλια και την δική σας άποψη για το balm εάν το έχετε δοκιμάσει.... Σας φιλώ και σας εύχομαι ένα όμορφο σαββατοκύριακο!!!

                                                                            Κωνσταντίνα
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers