Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Clinique Giveaway (Closed)

     Εδώ και αρκετό καιρό έψαχνα προϊόντα και εταιρίες που θα μπορούσα να αγοράσω ώστε να κάνω έναν διαγωνισμό για τον ένα χρόνο λειτουργίας του blog μου, αλλά τίποτα δεν μου αρκούσε.

     Όταν λοιπόν βρήκα σε πολύ καλές προσφορές προϊόντα clinique, άρπαξα την ευκαιρία και αγόρασα τέσσερα πραγματάκια. Στην αρχή ήθελα να δωθούν σε μία νικήτρια, όμως εκτός από τα "γενέθλια" του blog, έχουν αυξηθεί τα μέλη στη σελίδα μου στο facebook. Αποφάσισα ότι θα ήταν περισσότερο δίκαιο να χωρίσω τα προϊόντα και να δώσω την ευκαιρία σε δύο κοπέλες να δοκιμάσουν προϊόντα clinique.

     Ποια είναι αυτά;;;;  Η πρώτη τυχερή θα κερδίσει το κραγιόν longlasting violet berry και την ματ σκιά crystal berry. Η δεύτερη τυχερή θα κερδίσει το κραγιόν after party με spf 15 και την ματ σκιά sable. Λάτρεψα πολύ τις αποχρώσεις και δυστυχώς δεν κατάφερα να πάρω και για εμένα. Δεν πειράζει όμως!!



     Για να κερδίσετε αυτά τα σετ θα πρέπει να...
- είστε μέλος στο blog μου.
- κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook.
- κοινοποιήσετε την φωτογραφία στο facebook δημόσια. Μπορείτε να επαναλαμβάνετε καθημερινά για περισσότερες πιθανότητες.


a Rafflecopter giveaway     Μην παραλείπετε βήματα γιατί θα διαγραφείτε από τις κληρώσεις! Ο διαγωνισμός θα λήξει 15/03 και δύο τυχερές θα αποκτήσουν αυτά τα υπέροχα προϊόντα!! Καλή επιτυχία σας εύχομαι!!


                                                                 Κωνσταντίνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers