Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Collective haul Avon

      Τι κάνετε όμορφες και όμορφοι;;;;; Τους τελευταίους μήνες, από τον Νοέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο δεν σας είχα δείξει κάποιες αγορές που έκανα από την Avon. Στην αρχή διότι ήταν λίγα πραγματάκια αυτά που είχα πάρει, κι ύστερα επειδή περίμενα την επόμενη παραγγελία ήθελα να σας τα δείξω όλα μαζί.

     Δεν θα έλεγα ότι είναι πολλά τα πραγματάκια που πήρα, αν και κάποια τα έχετε δει σε empties ή σε αγαπημένα. Επίσης, δεν θυμάμαι τιμές, αλλά όσα επέλεγα να αγοράσω ήταν σε προσφορά, φανταστείτε ότι το foundation είναι στα 3€ περίπου.

    Μιας και μίλησα για το foundation θα ξεκινήσω πρώτα με αυτό. Είναι από την σειρά calming effects το illuminating. Δυστυχώς, καταλάθος επέλεξα το warmest beige, ήταν δίπλα στο ivory και δεν το δοκίμασα ακόμη διότι είναι σκούρο. Ήταν σε προσφορά όπως σας είπα, καθώς επίσης είχε και το ματ foundation σε προσφορά, αλλά επέλεξα αυτό επειδή έχω μόνο ματ στη συλλογή μου.


   Πήρα τέσσερις αποχρώσεις lipliner, πάλι σε προσφορά. Οι αποχρώσεις είναι: Simply spice, Pink bouquet, True red και Pink cashmere. Τα λατρεύω! Θα σας μιλήσω αναλυτικότερα σε άλλο post.




    Επιτέλους, βρήκα σε προσφορά ρουζ της Avon κι απέκτησα μόνο ένα δυστυχώς. Είναι dusty ροζ/μοβ χρώμα που λατρεύω και η απόχρωση είναι soft plum.


    Στην τελευταία μου παραγγελία αγόρασα μία παλέτα της σειράς Avon Glow, vibrant spice, σε φυσικές αποχρώσεις.


   Από την ίδια σειρά, Avon Glow, πήρα illuminating bronzer duo στην απόχρωση medium. Δεν έχει τρελή απόδοση και με απογοήτευσε λίγο.


    Τελευταία δύο προϊόντα μακιγιάζ που πήρα είναι δύο μολύβια ματιών. Το πρώτο είναι από συλλεκτική συλλογή Hollywood, στην απόχρωση μαύρο. Είναι μηχανικό μολύβι, γωνιακό κι άκρως βολικό. Το δεύτερο είναι από την σειρά Super Shock, στην απόχρωση μοβ. Είναι η σειρά με τα πιο μαλακά και σταθερά μολύβια.



   Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έπαιρνα την αγαπημένη μου μάσκα μαλλιών με αλόη και χαμομήλι. Πήρα επίσης δύο μάσκες με μέλι και jojoba oil, όπου σας τα έδειξα σε empties και δεν μου άρεσαν καθόλου!!!!



   Δυστυχώς πήρα δύο condioner με αλόη και χαμομήλι. Σας τα είχα δείξει σε empties, αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου. Επέλεξα δύο μάσκες Amazonian Treasures, αφήνουν τα μαλλιά μου απαλά, αλλά δεν βοηθάει τα μπλεγμένα μαλλιά να ξεμπλέκονται εύκολα. Δεν ξετρελάθηκα.


   Τέλος από προϊόντα μαλλιών, είναι τα δύο αγαπημένα μου balm που δεν ξεβγάζονται, το ένα είναι με βερίκοκο για το φριζάρισμα και το άλλο είναι με αβοκάντο για ενυδάτωση, έχω κάνει αναλυτικό review εδώ. Λατρεμένα προϊόντα και τα δύο.



    Για νύχια, πήρα μόνο ένα προϊόν στις τόσες παραγγελίες μου και ήταν ένα σκληρυντικό νυχιών. Νομίζω ότι δεν έκανε δράση, αντίθετα, έκανε τα νύχια μου να ξεφλουδίζουν. Δεν το χρησιμοποίησα άλλη φορά γιατί φοβήθηκα, αλλά όταν το δοκιμάσω πιο εντατικά θα σας πω πιο σίγουρα.


   Ας περάσουμε στην περιποίηση του προσώπου. Καταρχήν, πήρα το lip balm με τριαντάφυλλο από την σειρά Avon naturals.


   Πήρα δύο μάσκες από διαφορετικές σειρές. Από την σειρά clearskin επέλεξα την pore penetrating. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη. Ούτε την επόμενη όμως την έχω δοκιμάσει, έχω δοκιμάσει άλλες μάσκες και scrub της σειράς planet spa και τα λατρεύω. Έτσι επέλεξα να δοκιμάσω την μάσκα perfectly purifying.



    Πήρα από planet spa το "σφουγγάρι" για να κάνουμε πιο βαθύ καθαρισμό και απολέπιση στο πρόσωπο. Δυστυχώς όμως, από την πρώτη χρήση είδα στην βάση των τριχών να μένουν υπολλοίματα κι όσο αν το έπλενα δεν καθάριζε.


    Τέλος, πήρα δύο κρέμες σώματος. Η πρώτη είναι με κανέλα και βανίλια με shimmer. Να σας πω την αλήθεια δεν είχα δει ότι έχει μέσα shimmer, αλλιώς δεν θα την έπαιρνα. Πήρα επίσης body butter της σειράς planet spa με σοκολάτα και shea. Δεν έχω δοκιμάσει καμία απ'ο αυτές, αλλά μυρίζουν υπέροχα!!



    Αυτές ήταν οι αγορές μου. Δεν έχω δοκιμάσει πολλά από αυτά, αλλά επειδή τα βρήκα σε προσφορά χάρηκα αφάνταστα που τα απέκτησα. Πείτε μου εάν έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά, και ποια είναι η γνώμη σας. Προς το παρόν σας φιλώ και σας εύχομαι καλή εβδομάδα!!!


                                                                       Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers