Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Review - Lash Sensational & Super Extend Winged out mascara

     Ένα post που περιμένατε και ζητούσατε πολλές είναι το review και εικόνες για την Lash sensational μάσκαρα της Maybelline. Μαζί με αυτήν την μάσκαρα όμως, θα σας μιλήσω αναλυτικότερα για μία ακόμη, την Super Extend Winged out της Avon.


     Θα ξεκινήσω με την μάσκαρα της Maybelline. Καταρχήν, έχει ένα βουρτσάκι περίεργο, με μεγάλη καμπύλη, σχεδόν στο μέγεθος των βλεφαρίδων μας. Έχει μεγάλο, πλαστικό βουρτσάκι, με την μία του πλευρά να έχει πολύ κοντά δοντάκια, ενώ η άλλη πλευρά να έχει μακρύτερα. Προσφέρει μήκος, διαχωρισμό, ένταση χρώματος, και όγκο θα έλεγα. Εάν δουλευτεί σωστά, προσφέρει ακόμη και το εφέ της βεντάλιας. Πολύ εντυπωσιακό!


     Τι εννοώ να δουλευτεί σωστά;;; Η αλήθεια είναι ότι ίσως δεν είναι η κατάλληλη λέξη το σωστά, αλλά πως βολεύει την κάθε μία. Σε εμένα προσωπικά στην αρχή δεν μου άρεσε, γιατί δεν μπορούσα να την χρησιμοποιήσω. Μέχρι που βρήκα τον καταλληλότερο τρόπο για εμένα. Βάφω τις βλεφαρίδες μου πάντα από τις ρίζες με την πλευρά των κοντών δοντιών, ώστε να βαφτούν και να δοθεί έντονο αποτέλεσμα, και ύστερα με την άλλη πλευρά δίνω διαχωρισμό και μήκος. Δεν ξέρω εάν όλες τοποθετείτε την συγκεκριμένη μάσκαρα με αυτόν τον τρόπο, αλλά εμένα με βόλεψε. Παρακάτω θα δείτε πως βάφει στις δικές μου βλεφαρίδες, αλλά η μάσκαρα έχει ψιλοξεραθεί και δεν δίνει το αποτέλεσμα που πρέπει. Επειδή όμως δεν θα την αγοράσω σύντομα (έχω πάρα πολλές κλειστές), θα δείτε προσωρινά αυτό το αποτέλεσμα, μέχρι να ανανεώσω τις φωτογραφίες. Έχω χρησιμοποιήσει μία στρώση με τα κοντά δοντάκια και μία με τα πιο μακριά.


     Έπειτα, η μάσκαρα Super Extend "Winged Out" από Avon. Σας είχα μιλήσει στα non favourites του Αυγούστου, εδώ. Θα μου πείτε, έχει αλλάξει κάτι από τότε;;;; Και θα σας πω όχι. Είναι μία από τις χειρότερες μάσκαρα που έχω δοκιμάσει. Το βουρτσάκι της είναι πλαστικό, μικρό, κλασσικό με ελαφρώς κωνικό σχήμα, και δοντάκια αρκετά κοντά μεταξύ τους. Δεν προσφέρει τίποτα. Κι εκτός αυτού, παρόλο που είναι πολύ μικρότερο το σχήμα του από την προηγούμενη, λερώνομαι πάντα.


    Παρακάτω θα δείτε την φωτογραφία με την μάσκαρα φορεμένη, αλλά οι στρώσεις που έχω χρησιμοποιήσει είναι τουλάχιστον πέντε. Φυσικά, οι διαφορές είναι τεράστιες συγκριτικά με την Lash Sensational. Μετά από αυτό το review, θα την δώσω σε κάποια φίλη μου μήπως την ευχαριστηθεί περισσότερο απ' ότι εγώ. 


     Πείτε μου εάν έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές ή εάν θα επιλέγατε να αποκτήσετε κάποια. Περιμένω τα σχόλια σας!!! Εύχομαι να περνάτε όμορφα και να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

                                                              Φιλιά πολλά,
                                                                           Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers