Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Vivid Matte liquid lipstick - Maybelline

    Τα liquid κραγιόν είναι σε υγρή μορφή όπου στεγνώνουν και γίνονται ματ. Οι περισσότερες εταιρίες, οικονομικές ή ακριβές έχουν αυτής της μορφής κραγιόν. Σας έχω μιλήσει για τiς εταιρίeς aden, Jordana, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες. Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για την εταιρία Maybelline.


    Το χρώμα που επέλεξα εγώ είναι το No 30 Fuchsia Ecstasy. Κοστίζει γύρω στα 12€, εγώ όμως το αγόρασα 7€, το είχα βρει σε προσφορά. Είχα ακούσει αρνητικές κριτικές, αλλά κι ελάχιστες θετικές, επειδή λοιπόν το βρήκα σε προσφορά αγόρασα ένα.


    Η απόδοση του όπως βλέπετε είναι έντονη αλλά αρκετά λαμπερή. Θα σας πω πρώτα τα θετικά που βρήκα. Είναι έντονη η απόδοση λοιπόν, αφήνει ένα ελαφρύ χρωματάκι όταν φύγει από τα χείλη, το aplicator είναι εύχρηστο και δεν τονίζει τις λεπτές γραμμές των χειλιών.


    Τα αρνητικά του είναι πολλά περισσότερα. Καταρχήν δεν στεγνώνει ποτέ ματ. Όσες ώρες το είχα στα χείλη μου ήταν γυαλιστερό όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες. Τρέχει εκτός των χειλιών και μαζεύεται πολύ προϊόν στην ένωση του πάνω με του κάτω χείλους. Φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λερώνονται τα δόντια μου. Πραγματικά άθλιο. Επίσης, στις γωνίες των χειλιών όπου άπλωσα το κραγιόν, ο Θεός να το κάνει, μάζεψε αμέσως στην γωνία των χειλιών και η περιοχή φαινόταν σαν άβαφη. Η διάρκεια του είναι μηδαμινή, ότι ακουμπήσει στα χείλη σας αμέσως θα λερωθεί. Είναι το απαισιότερο κραγιόν που δοκίμασα.


     Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Η Maybelline θα έπρεπε να το λανσάρει ως lip gloss με έντονη απόδοση, όχι ως matte κραγιόν. Θέλω πολύ να μάθω εάν εσείς έχετε δοκιμάσει έστω μία φορά το συγκεκριμένο προϊόν και πως σας φάνηκε. Ελπίζω να διορθώσουν την σύσταση του, γιατί είναι κρίμα τόσες όμορφες αποχρώσεις να μην ικανοποιούν τους πελάτες. Σας φιλώ και περιμένω τα σχόλια σας!

                                                                         Κωνσταντίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Followers